Općenito > Generalno o skuterima
Ajme muke
odin:
--- Citat: Bongo - 16 Travanj, 2007, 21:56:28 ---A je l ima netko ili zna što o tgb r50x jet fighter?
Cijena mi se čini dobra, izgled također.
--- Kraj citata ---
kvaliteta nije losa, ali je mreza prilicno slaba, primijenili su 5 uvoznika u 10 godina, s tim da svake druge godine nisi imao nikakvu podrsku...
Bongo:
--- Citat: odin - 16 Travanj, 2007, 22:29:15 ---
--- Citat: Bongo - 16 Travanj, 2007, 21:56:28 ---A je l ima netko ili zna što o tgb r50x jet fighter?
Cijena mi se čini dobra, izgled također.
--- Kraj citata ---
kvaliteta nije losa, ali je mreza prilicno slaba, primijenili su 5 uvoznika u 10 godina, s tim da svake druge godine nisi imao nikakvu podrsku...
--- Kraj citata ---
Je l to znači onda da si u slučaju kvara sam svoj majstor ili mogu neki drugi serviseri to obavljat?
enigma:
pitanje je samo zbog garancije, inače bilo koji serviser može odradit posao, najbolje ako imaš nekog svog mehaničara...
nadam se da će ti netko preporučiti nešto kvalitetno...
Bongo:
Dakle, nakon današnjeg poslijepodnevnog obilaska i kontaktiranja trgovina skuterima dšao sam do zaključka da će u ponedjeljak zagrebačke trgovine biti preplavljene skuterima. Naime u svakoj trgovini su rekli da su motori na carinjenju i da su u ponedjeljak ziher u dućanu , pa nek navratim. ???
Bokte, nisam ni znal da je carinarnica tak velika :icon_scratch:
Možeš mislit... a ja od ponedjeljka prestajem pušit :laughing7: Blaženi ponedjeljak...idealan za početak dijete, prestanka pušenja i kupovanja skutera.
Ne znam da li je netko od Vas nedavno kupovao nekaj i probao se informirati prek neta. Katastrofa. Stranice u komi, errora koliko hoćeš, a o cjenicima da i ne govorim. Ne samo da ni nemaju ono kaj reklamiraju, nego sam naletio i na cjenike iz 2004!!!
Malo se kužim u to, pa znam kak to ide i kak se to radi. Ali, jedno je prodavati i imati dućan i hvalit se ekipi kak imaš svoje stranice na webu.....ali ažuriranje strannice podrazumijeva i plaćanje onome tko to radi.
Reklamiranje modela koje ni nemaju da ni ne spominjem. Da, zbilja je teško upisati: u dolasku :hmh:
Na kraju sam dvojio između Scarabea 50 i TGB Jet fightera, ali kako stvari stoje morat ću kupit bilo kaj.....ono čega bude. Naravno, u ponedjeljak....bilo koji nadolazeći.
Doomsday:
Samo nemoj sebe dovest u situaciju da kupiš nešto šta ti se stvarno ne sviđa i nije ti leglo... Jer platit za bit nezadovoljan se nikako ne isplati... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju