Općenito > Generalno o skuterima
Ajme muke
Bongo:
E da..znam da će ga juniori vozit. Ali neću im braniti.
Izgleda da će biti nešto sa većim kotačima.
Krug se suzio na:
scarabeo 50, yamahu why ili kymco people, tgb laser 101
makar sve više mi se sviđa i tgb rx 50
btw. je l bi mogao netko nešto reći o genericovim trigerima?
thx
roby44:
kolko sam cuo triggeri idu jaaako dobro. ja sam isto razmisljao o njemu al nisam u tom trenutku imao para za njega i malo mi je zao zato :sad1:
eladio:
veliki kotaci.. daleko best buy je onda tgb lazer s 8ipol milja kuna i 75km na sat :headbang:
Bongo:
--- Citat: eladio - 15 Travanj, 2007, 20:20:12 ---veliki kotaci.. daleko best buy je onda tgb lazer s 8ipol milja kuna i 75km na sat :headbang:
--- Kraj citata ---
A i meni se čini.....samo da ne ispadne po onoj: "Nikad nisi dovoljno bogat da bi kupovao jeftino"
Je l se isplati na kraju uzeti lasera i uzdat se u sreću ili scarabea i vjerovat svima onima koji ga voze?
Je l ima uopće servisa dijelova za tegebejce?
Doomsday:
Hmmm... :icon_scratch:
Kao vlasnik kineza, koji nije previše nezadovoljan, ipak bi ti reka, ako imaš love, i ako te neće previše bolit oprostit se od te love, prvo pogledaj Scarabea, Why i oba People-a (obični i S), pa jedino ako iz nekog razloga nakon šta ih vidiš i sidneš na njih ne budeš zadovoljan, odi pogledat TGB-a (isključivo onoga sa 14 cola kolima) i kupi ga ako si zadovoljan sa onim šta vidiš... :dontknow:
Obavezno za bilo koji skuter koji budeš kupova, uvjeri se da imaš pristojan servis negdje u relativnoj blizini... :frajer:
I uz sve to, ako nemaš sriće, svejedno ćeš se patit, a ako budeš ima sriće, šta god kupiš, biće toči-vozi... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju