Tehnički kutak > Tuning skutera
Motor od KTM-a na skuter!
ancoo:
Moze se napraviti sve pogledajet kako su doktori iz Christofolinija slozili rotaksovu masinu 125ccm na Aerox-a ako se nevaran, baci oko kako su slozili lancanik na felgi :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: ancoo - 30 Svibanj, 2009, 02:59:41 ---Moze se napraviti sve pogledajet kako su doktori iz Christofolinija slozili rotaksovu masinu 125ccm na Aerox-a ako se nevaran, baci oko kako su slozili lancanik na felgi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imaš kakav link? to mora bit brutala... rotax izvuče iz toga i do 80 ks :toothy11:
Laki:
--- Citat: gianelli - 29 Svibanj, 2009, 13:27:03 ---znam ja jednog derbia u dubrovniku, plastike su polupane cijele svaka je varena, diskovi zahrdjani, koroziaj svugdje po motoru.. stvarno je grob, ne znam dal je na prodaji al ako je ja ga uzimam stoposto. :laughing7:
--- Kraj citata ---
a bas si neki ;D, netreba to tebi :toothy3:, daj ti to bolje odi vidjet pa mi javi koliko trazi i posaljes mi koju sliku od njega
giannelli:
vidit cu jednom kad uhvatim tog momka ispred cijeg servisa stoji pa cu ga pitat.. sliko budem cak sutra tj danas, valjda.
charnel:
--- Citat: Crazy Kuree - 30 Svibanj, 2009, 03:13:45 ---imaš kakav link? to mora bit brutala... rotax izvuče iz toga i do 80 ks :toothy11:
--- Kraj citata ---
nisam vidio tog od cristofolinija al evo nesto u tom stilu :toothy3: :laughing6:
Aerox R1000
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju