Tehnički kutak > Tuning skutera
Motor od KTM-a na skuter!
smmania:
da mene zanima ovako kako bi mogo stavit masinu od baotiana na vxr ......
jel bi se kuzilo da je 50 ccm gore ???????? jesu nosaci isti ????
giannelli:
--- Citat: smmania - 28 Svibanj, 2009, 20:51:20 ---da mene zanima ovako kako bi mogo stavit masinu od baotiana na vxr ......
jel bi se kuzilo da je 50 ccm gore ???????? jesu nosaci isti ????
--- Kraj citata ---
da bi to izveo stari ti mora bit mesic a stara cistacica u folgsvagena.
nosaci briem da nisu isti posto je boatian francuz a vxr talijan tako nekako..
:glasses9:
sanatorium:
ej ja misilm da taj projekt moze da uspe znaci izvadis staru masinu i stavis ovu od ktm posto ktm ima lanac od levo a derbi od desno to mozes resiti ako iskoristis trkalo od derbi ali go okrenes na drugu stranu ( zupsanik koj stoi na desno tada da stoi na levo ) kad to resis posle ces srediti spuh kocnice kuplug isl. samo da ova uspe ti je potrebno puno vreme i truda
aeroxtuning:
sve se moze,ali ako decko misli da je to samo prebaciti,grdno se vara.vidim imas 16,17 god.......bilo bi super i znat montirat kit na masinu a ne kemijat nosace,kocnice,ovo ono......ajd da je to motor star 10 god i da le u losem stanju,ali nema logike je#avat derbia novog,kazes 10000 ti je malo puno,ako ovo krenes raditi,kontaj da si bacio u smece 15 000 kn....
shegy:
ee ti si ovdje negdje na pocetku napisao da je full kross od 35 konja... e pa aj koliko traje takva masina??? reci cu ti ja: 5 do 6 rezervara!!! (i onda karike vrlo cesto i cilindar,klip....) bratic je imao cr 85 full kros pa znam... to pije benzin i ulje kao neki v6 a na bilo koje ulje osim ttsa trokira!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju