Tehnički kutak > Tuning skutera
Motor od KTM-a na skuter!
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 28 Svibanj, 2009, 12:18:41 ---ja bih radije od sp-a motor nutra, ipak kubikaza
--- Kraj citata ---
Ako vec mjenja nek stavi od T-maxa 500, jeli!?
I ja bi na lunu stavio od ZX6r ili kako se vec zove, kawasakija, ali nemam ni masinu od kawe niti imam volje prckat po necemu sto mi samo mjenja biciklo.
Ako on vec ima volje, znanja, djelova i sto je najbitnije - vremena, nek se zabavlja, ja mu zelim srecu u svakom pogledu, i ako sam u mogucnosti, pomoci cu sto god treba, pa makar samo rjecima :hello:
animatrix:
a istina... a bit ce zanimljiv projekt ako uspije, je da po kubikazi ne ulijeva povjerenje, al ono, cvajo sa preko 30ks, mjenjac, gp1, vise nece bit skut, bit ce motor, jebeno
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 28 Svibanj, 2009, 12:50:09 ---a istina... a bit ce zanimljiv projekt ako uspije, je da po kubikazi ne ulijeva povjerenje, al ono, cvajo sa preko 30ks, mjenjac, gp1, vise nece bit skut, bit ce motor, jebeno
--- Kraj citata ---
Ocito nikad nisi vozio krosa, jeli ::) :laughing7:
Bitna je snaga, kubikaza je sao bitna nizbrdo, sto imas vise kubika, manje ces trositi kocnice nizbrjeg. Prijatelj ima 85kubika malog suzukija, ide max 100-110 a do 100 dodje za cas, neznam koliko sekundi, ali ga nijedan serijski skuter ni vidit nemoze :notworthy:
animatrix:
ma znam, cross treba bit lagan, okretan, al ovo ce ic po gradu.. ma svejedno, snaga govori za sebe :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 28 Svibanj, 2009, 12:56:19 ---ma znam, cross treba bit lagan, okretan, al ovo ce ic po gradu.. ma svejedno, snaga govori za sebe :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Drzimo se mi nasih luna, neka oni gone svoje :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju