Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 vision

<< < (2/2)

Bruno1990:

--- Citat: Gago - 27 Svibanj, 2009, 19:59:03 ---E sada,ako si primjetio da skuter ima neko sporo ubrzanje recimo od 0-20km/h,i onda poslije 20km/h ti počne brzo ubrzavati,to češ riješiti sa tim centralnim,znači da ti bude normalno ubrzaval od 0.

--- Kraj citata ---
nije istina  :nono: bar tako ja mislim a i tako i drugi

Sa centralni nece dobit nista vezano zabrzinu, eventualno bolje odvanjanje, polutki (no ni to se nece primjetit sa drugim centralnim)...
Nego sa tim malim federicima sta sam ti ja reko, oni imaju glavnu ulogu od 0-20 nekih 30 km/h, jer ti pri brzini 20 na sat kad opet napucas gass motor isto cuga ko i kad stoji na mjestu, tako da centralni nije toliko bitan u tome...

Ako grijesim ispravite me, al ja mislim da je tako  :binkybaby:

Gago:

--- Citat: Bruno1990 - 27 Svibanj, 2009, 20:06:26 ---nije istina  :nono: bar tako ja mislim a i tako i drugi

Sa centralni nece dobit nista vezano zabrzinu, eventualno bolje odvanjanje od kublunga i polutki...
Nego sa tim malim federicima sta sam ti ja reko, oni imaju glavnu ulogu od 0-20 nekih 30 km/h, jer ti pri brzini 20 na sat kad opet napucas gass motor isto cuga ko i kad stoji na mjestu, tako da centralni nije toliko bitan u tome...

Ako grijesim ispravite me, al ja mislim da je tako  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
A ne kužim se baš u to,al tako mi je rekao tip u servisu BETA-MOTO,kada sam imal serijski centralni,ja sam imal takvu rupu u ubrzanju,a kada mi je ugradil centralni bijeli feder,više ju nisam imal. :dontknow:

Bruno1990:

--- Citat: Gago - 27 Svibanj, 2009, 20:09:02 ---A ne kužim se baš u to,al tako mi je rekao tip u servisu BETA-MOTO,kada sam imal serijski centralni,ja sam imal takvu rupu u ubrzanju,a kada mi je ugradil centralni bijeli feder,više ju nisam imal. :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ah a gle, svejedno mu je sad kad vidi kad mu i to zamjeni vidit ce kako ce motor ici od 0-pa sve do krajnje ako ce imat kakvih rupa onda nek rijesi tim malim federima posto ce vec imat centralni  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju