Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 vision

(1/2) > >>

wonderkid:
imam pitanje,motor mi je na servisu u svetoj nedjelji i stavljaju leovincijev tt auspuh sa odgovarajucim rolicama i jos necim sranjima vezanim uz to,imao sam do sada normalni auspuh koji ide na vision jedinicu i isao mi je solidnih 70 po ravnici a pod blagi brijeg 75 dok mi nije nes unutra puknulo,sad kad mi stave novi tt auspuh sto da ocekuje,rekli su mi u beta moto da ce se povecat snaga skutera i da cu dobiti na brzini ali me zanima dali ce imati brze ubrzanje i za koliko ako cu imat ili cu imat isto ubrzanje a samo cu na kraju postic malo vecu brzinu,ima ko iskustva s time i dajte mi jos nesto predlozite kako da jos pojacam skuter osim s kitom

Bruno1990:
Skuter nece imat vecu krajnju, mozda 3 khm vise, al kad stave rolice i auspuh skuter ce dobiti dosta na ubrzanju, znaci doci ce brije do krajnje brzine nego sto je serijala isla. :toothy11:

Kad stavis to i vidis kako ce motor ic, preporucam da stavis samo manje federice kuplunga (ne centralni), tako da dobijes i na startu,da motor cupa iz starta.
Kad stavit kit onda je to vec druga prica, vise ustelavanja  :icon_thumright:

wonderkid:
a u kqrac,vec sam im reko da stave centralni,kaj sam se onda zaj#bo

Bruno1990:

--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2009, 19:31:54 ---a u kqrac,vec sam im reko da stave centralni,kaj sam se onda zaj#bo

--- Kraj citata ---
ma ne, svejedno, al preporucuje se najbolje seriski dok ne otiđe..sad neka onda stave ovaj  :binkybaby:
cuvaj onda seriski...  :laughing7:

Gago:

--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2009, 19:31:54 ---a u kqrac,vec sam im reko da stave centralni,kaj sam se onda zaj#bo

--- Kraj citata ---
Nisi se zaj*ebo,sa centralnim češ dobiti veče ubrzanje,a krajna brzina če ti biti ista!Oko 70-75 ti je maximala za taj skuter,eventualno ako staviš kit,jel?
E sada,ako si primjetio da skuter ima neko sporo ubrzanje recimo od 0-20km/h,i onda poslije 20km/h ti počne brzo ubrzavati,to češ riješiti sa tim centralnim,znači da ti bude normalno ubrzaval od 0.
Barem je tako meni bilo,a ja sam isto ugradio auspuh TT,rolice 3,5grama, i centralni bijeli feder.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju