Tehnički kutak > Garaža

Kymco Super 8

<< < (4/10) > >>

smmania:
super motoric(to moram rec jer mi je stara za sebe kupila istog za posal)  :icon_thumright:

sandy_mo:

--- Citat: benelli - 26 Svibanj, 2009, 21:44:43 ---ljep stvarno skuter,ali nemoj ga kvarit sa tim glupostima muzika neonke ubiti taj seljo tuning ali sve je na tebi kako kaze sfx gušti su gušti

--- Kraj citata ---
ma necu da furam seljo stil... neonke sam vec odavno prekrizio, i muzika odpada, sad cekam da predjem 500 km , sad sam na 220 i onda ide prva blokada, i najvjerovatnije na ljeto ide i variomat sa malosija, samo moze li mi ko rec gdje se moze nac nov variomat i jeli mu ono gore cijena 400 kn

marko1990:

--- Citat: sandy_mo - 27 Svibanj, 2009, 14:02:31 ---ma necu da furam seljo stil... neonke sam vec odavno prekrizio, i muzika odpada, sad cekam da predjem 500 km , sad sam na 220 i onda ide prva blokada, i najvjerovatnije na ljeto ide i variomat sa malosija, samo moze li mi ko rec gdje se moze nac nov variomat i jeli mu ono gore cijena 400 kn

--- Kraj citata ---

cijena ti je oko 450 kn novog,pitaj sebu ili haca oni ti narucuju sa sip,>>>reklamiranje

Gago:
E skuter mi predobro izgleda,ja na njemu nebi nikaj mjenjal,samo auspuh i to je to!Šteta,možda mu je malo previsoka cijena.Jedino mi se ne sviđa ove čukice(km/H,ulje,itd)...na volanu,mogli su staviti okrugli oblik,a ne trokutasti.Sve inače mi predobro izgleda.

sandy_mo:

--- Citat: marko1990 - 27 Svibanj, 2009, 15:12:27 ---cijena ti je oko 450 kn novog,pitaj sebu ili haca oni ti narucuju sa sip,>>>reklamiranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju