Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 8
marko1990:
--- Citat: sandy_mo - 26 Svibanj, 2009, 17:42:44 ---aha, hvala..
e sad ko mi moze rec cijene toga svega, znaci neki auspuha, kakav je taj leo vince valja li sta i kakva je cijena
--- Kraj citata ---
multivar od malossia ti je oko 400 kn novi....a kaj se tiče spuha leo vince nije loš...neki ga hvale neki kude ali dobar je i dosta lako se štelaju od drugih....cijena novih ti je oko 1200-1500 kn a imaš i rabljenih oko 400-600 kn ako nemaš za novi! :icon_thumright:
sfx:
--- Citat: marko1990 - 26 Svibanj, 2009, 17:58:05 ---multivar od malossia ti je oko 400 kn novi....a kaj se tiče spuha leo vince nije loš...neki ga hvale neki kude ali dobar je i dosta lako se štelaju od drugih....cijena novih ti je oko 1200-1500 kn a imaš i rabljenih oko 400-600 kn ako nemaš za novi! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
možda će za ovaj blok nać malo teže rabljeni, a imaš uz leovince i gianellieve neke povoljne modele, a po performansama su možda čak i malo bolji, ako taj super8 ima mašinu ko super9, sa variatorom i auspuhom bi se dosta osjetila razlika, pogotovo na međuubrzanjima :icon_thumright:
sandy_mo:
koliko sam ja cuo agregat je isti kao kod super 9, sad zanima me jeli to 100% tocno tako, ako jeste onda bi poceo sa potragom variomata i auspuha
hvala na savjetima ;)
marko1990:
da mašina je potpuno ista...provjereno!!! :icon_thumright:
benelli:
ljep stvarno skuter,ali nemoj ga kvarit sa tim glupostima muzika neonke ubiti taj seljo tuning ali sve je na tebi kako kaze sfx gušti su gušti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju