Tehnički kutak > Tuning skutera
MAlossi CDI???
black-rox:
Sa crvenim od topa i kajlom na ranije radi scoot super do 11500 poslije samo prekida,sa serijskim cdi-om i kajlom pomaknutom na ranije radi izvrsno samo brzo se digne temperatura,kajla okrenuta na kasnije ne radi uopće,sa serijskom neće ni da čuje,ma najbolje kupiti inner rootor ali košta majko mila :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
--- Citat: black-rox - 26 Svibanj, 2009, 01:08:20 ---Sa crvenim od topa i kajlom na ranije radi scoot super do 11500 poslije samo prekida,sa serijskim cdi-om i kajlom pomaknutom na ranije radi izvrsno samo brzo se digne temperatura,kajla okrenuta na kasnije ne radi uopće,sa serijskom neće ni da čuje,ma najbolje kupiti inner rootor ali košta majko mila :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sam si si odgovorio...paljenje ti retardira serijsko tako da poveca kut predpaljenja(znaci da kasniej okine)
ti kajlu pomaknes...ono taman dode na knap blizu vrsne granice i pregrijava ti klip(moguca posljedica rupa u klipu i cvik)
treba uzet k 15 to ti je best buy
inerrotor je za tvoj setup too much preskup a nemas svjetla i ostalo!
black-rox:
--- Citat: J.U.R.C.A - 26 Svibanj, 2009, 01:15:04 ---sam si si odgovorio...paljenje ti retardira serijsko tako da poveca kut predpaljenja(znaci da kasniej okine)
ti kajlu pomaknes...ono taman dode na knap blizu vrsne granice i pregrijava ti klip(moguca posljedica rupa u klipu i cvik)
treba uzet k 15 to ti je best buy
inerrotor je za tvoj setup too much preskup a nemas svjetla i ostalo!
--- Kraj citata ---
Da toga me i strah zato stoji sada da nebi bila rupa u klipu,e sada ovako gledao sam malo onaj mvt sa svjetlima neznam nikoga da je imao iskustva s njime niti sam vidio da je to netko stavljao pa me zanima ako znaš šta o tome možda?
Chupsy:
meni na runneru je žuti cdi pun pogodak ali baš kako jurča veli loš benzin i loše ulje razultiraju rupom na klipu...
crazy marek:
ko kaze da se sa inerrotorom nema svjetla...............spoji se direkt na akumulator :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju