Općenito > Maxiskuteri
Nexus 250 - stavljanje boljeg auspuha
Belly:
Pozdrav,
Taj frend koje to zanima sma ja, ali konkretno me zanima da li je potrebno raditi neku izmjenu / doradu ili bilo što na mašini, injektoru...?
Sve ovo oko preformansa stoji, ali ja planiram uzet Thunder-a (Ignac iz Samobora), zvuk je mrak, dizajn po želji (okrugli, ovalni ili trioval) a cijena povoljna, max do 1300kn za trioval.
Hvala unaprijed.
dhorvat:
--- Citat: Belly - 26 Svibanj, 2009, 15:15:04 ---Pozdrav,
Taj frend koje to zanima sma ja, ali konkretno me zanima da li je potrebno raditi neku izmjenu / doradu ili bilo što na mašini, injektoru...?
Sve ovo oko preformansa stoji, ali ja planiram uzet Thunder-a (Ignac iz Samobora), zvuk je mrak, dizajn po želji (okrugli, ovalni ili trioval) a cijena povoljna, max do 1300kn za trioval.
Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
O sused! Zdravo! :icon_biggrin:
Ajde ak ti se da...:::
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0
R@kija:
Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
de si je...frend ima thundera na xtu 125 i predobro se cuje danas videl kle 500 sa thunderom isto predobar zvuk jedino na skutu nisam cou al je sigurno bolestan!!!
i jeftin je lik
Belly:
No, pa to ti ja velim, Ignac radi prejebene spulje, odlična kvaliteta, vrhunska završna obrada a zvuk prebrutalan; naravno radi po željama, od malo glasnijih do full otvorenih i glasnih.
Ak nekog zanima, nek se javi za broj pa neka ga kontaktira.
Uglavnom, planiram ga uskoro ubost, pa Vam javim prve dojmove, slike i naravno video.
Bok
black-rox:
Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
Čuo sam za taj auspuh,i da je dobar,samo nisam ga imao prilike vidjeti u ivo niti čuti,ao netkoima kaeske neka stavi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju