Općenito > Maxiskuteri
Nexus 250 - stavljanje boljeg auspuha
dhorvat:
Ispričavam se ako je tema već bila, ali radi se o sljedećem:
Frend vozi dotičnog Nexusa i stavio bi neki spuh tipa Leo SBK ili neki hand made od lokalnih (kvalitetnih) radiona koje rade takve auspuhe. E sad, pitao me dal treba kaj štelat, kompjuter ili nekaj jer kolko čujem da smjesa više nije 100% kad se stavi takav spuh :dontknow:
Ima ko kakvih saznanja? U principu, bitno mu je da mu motor ide isto, a ne slabije, ali da ima bolji zvuk :laughing7:
Tnx :icon_thumright:
Marekvz1:
sa sbk-om motor ide isto(provjereno),a ima mnogo bolji zvuk.green,javi se.
black-rox:
Serdarević provjereno :icon_thumright:
greenlite:
--- Citat: dhorvat - 25 Svibanj, 2009, 17:30:12 ---Ispričavam se ako je tema već bila, ali radi se o sljedećem:
Frend vozi dotičnog Nexusa i stavio bi neki spuh tipa Leo SBK ili neki hand made od lokalnih (kvalitetnih) radiona koje rade takve auspuhe. E sad, pitao me dal treba kaj štelat, kompjuter ili nekaj jer kolko čujem da smjesa više nije 100% kad se stavi takav spuh :dontknow:
Ima ko kakvih saznanja? U principu, bitno mu je da mu motor ide isto, a ne slabije, ali da ima bolji zvuk :laughing7:
Tnx :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evo ovak ti mogu reči ja na sbk nisam primjetil da sam kaj izgubil tj na prijašnjem leo vince sam osjetil da jesam jer sam imal u unutrašnjosti jednu pregradu na grani pa je bil malo prigušen al sad na ovom nemam tu pregradu i sve je normalno.
Kaj se tiče poboljšanja performansi s otvorenim ispuhom jedina solucija ti je izmjena upravljačke jedinice recimo power commander ili nekaj slično... ima sad i leo vince FAST al jos nema za quasare... :sad1:
dhorvat:
--- Citat: greenlite - 25 Svibanj, 2009, 22:07:19 ---evo ovak ti mogu reči ja na sbk nisam primjetil da sam kaj izgubil tj na prijašnjem leo vince sam osjetil da jesam jer sam imal u unutrašnjosti jednu pregradu na grani pa je bil malo prigušen al sad na ovom nemam tu pregradu i sve je normalno.
Kaj se tiče poboljšanja performansi s otvorenim ispuhom jedina solucija ti je izmjena upravljačke jedinice recimo power commander ili nekaj slično... ima sad i leo vince FAST al jos nema za quasare... :sad1:
--- Kraj citata ---
OK :icon_thumright:
Znači serdarević i SBK su provjereni :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju