Općenito > Servisi
maxi-moto metkovic
tomof10:
Pozdrav maxi moto serijske na pezo su 9,0 gr !
domagoy 46:
--- Citat: yems - 25 Svibanj, 2009, 16:26:36 ---danas bio ceko pola sata posto je pauza od 13-15
dode pajdo sa 740i dobar dan velim ..
ja neznam jel se drogira pije li sta li ::)
reko trebam rolnice i slidere sf2
nema slidera nikad cuo za to kaze mi ???
rolnice 2.5 3.5 4.0 6.3 samo te nista vise kaze ne vagam i ja nemam ti pojma,
pa reko seriske su 9.0 uzeo bi od 8.5 kako su mi rekli neki ovde
tip se okrenu i ode
i ja preko vrata :angry9:
stas budali majketi
btw sreo sam drnu na skut u 14.10-tak u opuzenu na seaforu
--- Kraj citata ---
hahahah :toothy12: :toothy9:..kralja...je lud
maximoto:
Ekipa,djelomicno ste u pravu.... :mosmislit:
Vjerujem da vam je netko rekao 9 pa vi tako ponavljate,ali trenutno orginal na 50ccm vodeno hladjenje je 7,9 grama...
Naime,prije su se stavljali 9 grama,ali u zadnjih par godina ide 7,9 grama....
Puno predjenih kilometara...... 8) :headbang: :wav: :biker: :hbusa: :biker: :skuter: :biker2: :skuter11:
Drnda:
eto ja sam lud sto sam odavno govorio da su 7.9 original... pa aj zamislite kako bi sa 9 gr razvrtavao, lol, po meni i ove su mu alo preteske ali eto, ja sam eksperimentirao na raznim spuhovima za pezo, minarelli i piaggio makine.. svaka trazi drugacije, najblize seriskome spuhu od ovih je bio malossi wild lion sa aprilije, sa granom za pezo, i 7 grama malossijeve rolice su mu bile taman, i imao sam bolji rezultat nego sa leo vince tt spuhom uz potrosnju od pola litra do litar manju..
Poruka za maxi moto. ubuduce uzmite barem nesto tezih rolica od 5.3 gr jer velika vam je razlika u gramazama... i barem 2-3 paketa sport oprugica za kuplung jer nema nista osim seriskoga a za bilo koji rezo spuh su potrebne cvrsce...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju