Općenito > Servisi
maxi-moto metkovic
yems:
danas bio ceko pola sata posto je pauza od 13-15
dode pajdo sa 740i dobar dan velim ..
ja neznam jel se drogira pije li sta li ::)
reko trebam rolnice i slidere sf2
nema slidera nikad cuo za to kaze mi ???
rolnice 2.5 3.5 4.0 6.3 samo te nista vise kaze ne vagam i ja nemam ti pojma,
pa reko seriske su 9.0 uzeo bi od 8.5 kako su mi rekli neki ovde
tip se okrenu i ode
i ja preko vrata :angry9:
stas budali majketi
btw sreo sam drnu na skut u 14.10-tak u opuzenu na seaforu
Drnda:
mogao si i trubnuti, ja isao sa frendom na more.. jel to ono kada sam malo prestizao prije semafora ili? A trebao si pitati, nemaju bas oni nesto setova rolica i toga, slidere prodaju jedino u kompletu sa rolicama polini koje dodju 110 kn,... a lik se bavi motorima tako da bas na skutere se ne obazire.. ako sto treba javi pokusati cu ti ja nabaviti..
yems:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Svibanj, 2009, 17:37:55 ---mogao si i trubnuti, ja isao sa frendom na more.. jel to ono kada sam malo prestizao prije semafora ili? A trebao si pitati, nemaju bas oni nesto setova rolica i toga, slidere prodaju jedino u kompletu sa rolicama polini koje dodju 110 kn,... a lik se bavi motorima tako da bas na skutere se ne obazire.. ako sto treba javi pokusati cu ti ja nabaviti..
--- Kraj citata ---
ma tocno na semaforu vi odoste desno u mandarine ;D ja pravo
bjeli ducato nisi me skuzio,mislio sam te zvat ali i ja kasnio..drugi put
ma evo sto nemaju kako nezna sta su slideri ebote
daj mi neki kataloski broj nabavi slidera ako ima da vidim u cro-auto u Mostaru oni su zastupnici za pezu
eto trebam te slidere i rolice 8.5g sa sf2 50ccm
.
Drnda:
ovako, seriske role sf2 su 7.9 gr.
a slideri, imam ti ja neke malosijeve ali nisu bas nesto... meni jos nisu klapali ali sam ih skinuo
jer sam uzeo polinijeve
yems:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Svibanj, 2009, 20:21:39 ---ovako, seriske role sf2 su 7.9 gr.
a slideri, imam ti ja neke malosijeve ali nisu bas nesto... meni jos nisu klapali ali sam ih skinuo
jer sam uzeo polinijeve
--- Kraj citata ---
kako 7.9 kad svi pisu da su 9g
i da stavim 8.5
aje budi pametan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju