Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto 20,5 na 70ccm - Koja dizna??

<< < (2/4) > >>

ivanm:
da, možda ukosit klipić za 1 mm..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 25 Svibanj, 2009, 17:16:04 ---da, možda ukosit klipić za 1 mm..

--- Kraj citata ---

Bolje brusit u koracima od 0,5mm

dr.josip:
Kod mene je :
Ler dizna: serijska (neznam točno koja je)
Glavna dizna: 98
Igla: serijska (dignuta malo više od sredine)

Na njemu je RMS gljiva ... i smjesa mi je bila dosta bogata na malim otvorima gasa...nakon šta sam dosta odšarafio vijak smjese, dosta je bolje...al na leru je dosta siromašna...i na full gasu..

Jel ima netko na minarelli mašini,dellorto 20,5 (na airboxu) ??

[SB]Replica 180:
s tom diznom i dignutom iglom ne postoji apsolutna mogucnost da je smjesa siromasna s bilo kojom gljivetinom! s tom diznom taj karb maletene ne mora iamti nikakav box/gljivu!  a ovo za siromasnu smjesu na leru.....nemoguce, prevelika je ler dizna u tom karbu :nono: :nono:

3alfa3:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 25 Svibanj, 2009, 20:39:03 ---s tom diznom i dignutom iglom ne postoji apsolutna mogucnost da je smjesa siromasna s bilo kojom gljivetinom! s tom diznom taj karb maletene ne mora iamti nikakav box/gljivu!  a ovo za siromasnu smjesu na leru.....nemoguce, prevelika je ler dizna u tom karbu :nono: :nono:

--- Kraj citata ---

Obzirom da gljiva propusta (ako valja necemu) oko 98% zraka, onda je zapravo stelanje karba sa gljivom i bez ikakvog filtera zapravo vrlo slicno (ako ne i isto)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju