Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto 20,5 na 70ccm - Koja dizna??
Chupsy:
--- Citat: dino_sk - 25 Svibanj, 2009, 14:35:14 ---mislim da ti tu treba samo jedno ime - chupsy :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
gle kod mene radi, ja nisam zadovoljan sa njegoim radom jer sam perfekcionist, (niti jedan karb nije bolji od injectiona) al kaj je tu je, također je smjesa prebogata na niskim okretajima ali mi je sve ostalo savršeno uz izrazito nisku potrošnju goriva, čok je prerađen u manualni, i ne diram ga nikad, inače preporučio bi svima da nabave stariji filter od runnera jer jedino on ima površinu potrebnu za taj frgazer...
kod mene je sad dizna 88, serijska igla dignuta do kraja, ler dizna 50, ulaz u filter zraka proširen na 25mm po malossi uputi
prirubnica jedna i druga su od spa 180
činjenica je da je ovaj karb kad ga skineš sa sp plug n play na 50cc jer bi meni skuter radio i sa diznom 90 optimalno
ivanm:
ja se koljem sa štelanjem..
ide skuter super i na pola gasa i na full je super, na nižim okretajima trokira, ugasi se, svječica je crna..
nemogu smiriti ler, ili divlja il se ugasi..
falš ne vuče nigdje, nema šanse..
Chupsy:
kaj sam ti reko za filter, nemre radit na tom sranju ni da ga preradiš po uputama svetog petra
kakav ti je čok dal radi kak treba?
ivanm:
pa i to sam se upitao...
kad ga otpojim odma se uključi čok znači radi ali...
moguće je da je djelomično upaljen, tko zna..
moram se pozabavit s tim...
doć ću do tebe ak ne uspijem, hihi...
3alfa3:
Kaj bi iso taj runnerov airbox na nrg power il mu nekaj smeta od plastika? Jer ak ide, onda mu je to rjesenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju