Tehnički kutak > Blokade
Elektronska blokada CDI/bobina
wonderkid:
e ovako,posto mi se neda traziti,mozete mi objasnit kako da spojim onu slowriderovu elektronsku blokadu na Yamahu Aerox
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 11 Ožujak, 2010, 19:59:52 ---e ovako,posto mi se neda traziti,mozete mi objasnit kako da spojim onu slowriderovu elektronsku blokadu na Yamahu Aerox
--- Kraj citata ---
Ima li rox odvojenu bobinu od cdi-a?
Ako da spoji 'minus' zicu negdje za ramu a 'plus' zicu za zicu izmedju bobine i CDi-ja :hello:
marko_AeRoX:
--- Citat: cve991 - 11 Ožujak, 2010, 19:22:03 ---Ako je magnet direkt spojen na masu (nema nikakvog otpora) poveća se struja i ode magnet... pazi kad spajas da dobro izoliras...
--- Kraj citata ---
u tom slucaju stavlja se predotpor ispred potenciometra... tako da uvijek postoji neki otpor...
Go-Go RUNNER:
dobio sam el blokadu os člana slowrider ima sve objašnjeno ali neznam di se nalazi bobina :toothy11:
čuo sam da se nalazi ispod kade sica?
bio bih jako zahvalan na odgovoru
pozdrav
SlowRider:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 20 Travanj, 2010, 14:28:11 ---dobio sam el blokadu os člana slowrider ima sve objašnjeno ali neznam di se nalazi bobina :toothy11:
čuo sam da se nalazi ispod kade sica?
bio bih jako zahvalan na odgovoru
pozdrav
--- Kraj citata ---
prati kabel od svijecice jer jedan kraj ide u bobinu, a drugi na lulicu od svijecice.
Ovako izgleda bobina (najcesca je ova crvena kod starijih skutera, a kod novijih ista takva samo crne boje)
http://media.photobucket.com/image/piaggio%20bobine/Glazarr/Bobina.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju