Tehnički kutak > Blokade

Elektronska blokada CDI/bobina

(1/3) > >>

zokizo:
jedno pitanje a mozda i dva  ???

odlucio sam staviti ovu elektronsku blokadu

u elektroniku se razumijem ali malo manje se razumijem u dijelove motora pa mi treba necija pomoc da mi kaze di se nalazi CDI/Bobina na gileri runner SP50 2000. godiste ili ako moze neka slika kako to izgleda pa ja sam nadjem  ;D

i dali netko ima iskustva sa ovakvom vrstom blokade

zahvaljujem na pomoci 

luna500rr:
Daj slow-rideru sa foruma 100kn i on ce ti slozit uber blokadu, mislim da ih ima jos na forumu sto ih prave :dontknow:

pOha:

--- Citat: luna500rr - 25 Svibanj, 2009, 12:46:32 ---Daj slow-rideru sa foruma 100kn i on ce ti slozit uber blokadu, mislim da ih ima jos na forumu sto ih prave :dontknow:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

zokizo:

--- Citat: luna500rr - 25 Svibanj, 2009, 12:46:32 ---Daj slow-rideru sa foruma 100kn i on ce ti slozit uber blokadu, mislim da ih ima jos na forumu sto ih prave :dontknow:

--- Kraj citata ---

lako je dati 100kn i da ti to netko napravi ali ja nisam taj tip ja sam onaj zajebavaj se 5 dana ali nauci i napravi sam  :redface:

RimSo:

--- Citat: zokizo - 26 Svibanj, 2009, 02:07:15 ---lako je dati 100kn i da ti to netko napravi ali ja nisam taj tip ja sam onaj zajebavaj se 5 dana ali nauci i napravi sam  :redface:

--- Kraj citata ---

I spali magnet na motoru..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju