Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kinez GY6 4T Kit 75ccm - pecurka i protocni

<< < (2/3) > >>

veka84sb:
Agil ti vodi 4t forum i ima vec slicnih projekata, iskustava uglavnom pogledaj na

http://4tskuteri.com/smf/index.php

filips:
eee :D odlicno!

Hvala puno druze!

Veliki pozdrav!

stardust:
mani ok radi 85 sa serijskim filterom..iznad 88 vec bi dobro dosla gljiva..al neznam koji skut imas..obicno na prvom servisu stave dva broja
vecu dizu..mani na agilityu sa 80 na 82..sad je 85 unutra zajedno sa kitom od 90cc i ide super

luna500rr:
Ako ti je silverston, baotjan itd... preporucena je 88-90 dizna...
Za kimca je dovoljna 85 :hello:

trubaja:

--- Citat: perica_46 - 25 Svibanj, 2009, 02:04:30 ---imaš onih par šarafića na karbu pa se igraj malo  :toothy10:

al prvo kupi set dizni, trebače ti!

--- Kraj citata ---

Iako oldtajmer, u svetu elektronike sam početnik. Zato molim znance da me upite u tajne novih naučnih dostignuća.
Pre mesec dana kupio saM SPRINT-MAXi odmah primetio da slabo poteže na uzbrdici. A još kad je dvoje na motoru... nedaj ti Bože. Kupio sam kit od "80"cmm. i montirao ga. Sada se motor guši na malom gasu, odnosnoi pr akceleraciji. Kao kad se krene sa hladnim motorom na kolima! Znam da bi trebalo većem cilindru dati više hrane, 'ajde da kažemo pića, ali kako potrefiti pravu meru? zna li neko koja je fabrička dizna za 50ccm i koja se preporučuje za 80ccm? Znam i to da se na "kulturnim karburatorima dizne obeležavaju na samom telu, ali kod ovih Kineza, Bog te pita. Što reče jedan, stavljaju što im prvo padne pod ruku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju