Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kinez GY6 4T Kit 75ccm - pecurka i protocni
veka84sb:
Pozdrav...
Mozes se predstaviti u kutku za nove clanove da znamo nesta vise o tebi i pozelimo dobrodoslicu :)
Za diznu i nema nekog ustaljenog recepta samo metoda pokusaja i pogresaka pa kada se dobije dobar rezultat onda svi manje vise kopiraju prvu uspjesnu transplataciju dinze u karburator.
A sad jedan konkretan odgovor .. Ja sam ponekada koristio za odabir dizne metodu da izracunam razliku izmedju orginal klipa i novog veceg klipa u postotcima i za toliko posto pokusam sa vecom diznom u odnosu na orginal koja je bila u karbu. Ta se metoda pokazala ok ako se uzme u obzira da je to samo za ful gas jer tada ler dizna i igla nemaju utjecaja. Isto bitno da u tom slucaju broj okretaja na kojima skuter radi je isti . Ako broj kretaja raste onda se na postotak dodaje jos vise. Nije isto podesavati karb na 4t i 2t masinama,ali u oba slucaja treba kreniti sa nesto vecom diznom (od one za koji mislimo da bi bila taman)da se izbjegne moguce pregrijavanje uzrokovano presiromasnom smjesom pa postepeno prema boji povrsine klipa i svjecice smanjivati diznu. Ako je dizna prevelika nema stete ,motor se gusi gorivom ,klip i svjecica crni ,na punom gasu trokira.
trubaja:
"Pozdrav... Mozes se predstaviti u kutku za nove clanove da znamo nesta vise o tebi i pozelimo dobrodoslicu".
O meni sve piše u mom profilu!
A sada o temi: Pre svega zahvaljujem na opširnom odgovoru. Ono sa proporcijom sam i ja mislio! Ako je ova za 50cmm, onda je ona ta 80.
Povećanje komresionog prostora u novom cilindru iznosi oko 60%. Za toliko bih povećao i diznu! Međutim, ja ne znam ni kolika je ova (dizna)
što je trenutno na njemu. U pravu si kad kažeš da se motor puno greje. Čak i zaštitni oklop oko auspuha je vreo što ranije nije bio! Dakle, da zaklučimo: Da li negde možeš da se raspitaš kog je promera (rupica) glavna dizna (fabrička) na skuteru od 50cmm. Pozdrav Oldtajmer :hello: :cugaa:
veka84sb:
Malo sam potrazio na internetu neki podatak i lose,..nitko ne spominje serisku diznu kolika je svi samo govore o dizni 82 i da sa vecom diznom od te bude premalo zraka na standardnom filteru i kucistu.
Po onom sto sam procitao na drugim forumima dizna 82 bi trebala biti ok ,pa mozes probati sa njom i vidijeti rezultate ,sama dizna je jeftina pa nije neki trosak.
trubaja:
Pa ti si, veka, neki, baš, ljubazan lik :toothy9: I ja sam video da se pominje ta od 82Pokušaću da je nabavim i da je montiram :hello:
mariofejker16:
iz iskustva....50cc 4T imaju diznu 78-82 serijsku, sa gljivom inace ide min 88-max 95, uz taj kit postavi gljivu i diznu 95 i trebalo bi da prodje bez ikakvog stelanja karburatora a da dobijes max iz kita......
ako kit vec imas treba ti jos nekih 200 kuna ulaganja, gljiva=100kn, dizna 95=cca 20kn i treba ti set rolica uz taj kit uzmi 4,8gr neces se pokajat one su ti nekih cca 80kn.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju