Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kava u Šibeniku 21.04.
ALONSO:
gledan prognozu sada, kiša bi tribala past i to velika, benti kišu i onoga ko ju je izmislija :angry5: :BangHead:
IZd:
Na kiši vožnja postaje turko extremni sport...stoga bolje odmoriti i preskočiti... :dontknow:
ALONSO:
--- Citat: IZd - 30 Travanj, 2007, 16:43:02 ---Na kiši vožnja postaje turko extremni sport...stoga bolje odmoriti i preskočiti... :dontknow:
--- Kraj citata ---
iša bi i po kiši, samo šta bi starci pilali, a onda kada bi mi se nešto desilo (a velike su šanse za to po kiši i noči :toothy12:) onda bi bilo "ovo i ono" tako da ako bude ok vrime ujutro prije prakse i odlučim iči iden a ako bude loše vrime ujutro ništa od toga...
ALONSO:
HITNO
idem za oko pola ure do šibenika na gostovanej hajduka, ja san mislija da se karta za tu tekmu može nabavit u fan shopu, međutin zajeba san se, ne može... e pa jel sada neko zna di se točno u šibeniku može kupit karta za hajdukove tribine jerbo se uopče ne snalazim po šibeniku.
ivbura:
Mislim da moš kupiti kartu na samom stadionu samo izbjegavaj funcute ,nije da su ratoborni ali mogli bi svatiti ko provociranje ako dođeš s bijelim rekvizitima među njih,a ostatak gledališta ti je ionako podijeljen i za Šibenik i za Hajduk ,ja baš i nisan nešto pretjerano zainteresiran za nogomet pa ti i nisan baš od neke pomoći.....
Kotrlj!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju