Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kava u Šibeniku 21.04.
IZd:
--- Citat: ivbura - 02 Svibanj, 2007, 14:23:29 ---Mislim da moš kupiti kartu na samom stadionu samo izbjegavaj funcute ,nije da su ratoborni ali mogli bi svatiti ko provociranje ako dođeš s bijelim rekvizitima među njih,a ostatak gledališta ti je ionako podijeljen i za Šibenik i za Hajduk ,ja baš i nisan nešto pretjerano zainteresiran za nogomet pa ti i nisan baš od neke pomoći.....
Kotrlj!
--- Kraj citata ---
Nemoj slučajno pjevat: "Nosi i se bila boja..." :laughing7: dok kupuješ kartu
ALONSO:
ma koji funcuti, sve dica :icon_thumright:
ja prolazin s skuterom namjerno kroz centar grada s hajdukovim šalom oko vrata, svi govore "vidi ovome šala od hajduka" ali nitko ništa ne poduzima :glasses9: :icon_biggrin:
napravljeno je oko ja mislin 160 kilometri, nisan siguran, tu negdi, nisan točno na kraju pogleda na celer.. smrza san se ka pička od šibenika do boraje, oko 16C˙dok je uz more bila malo pristojnija temperatura - 17C˙ 031 malo se naučija vozit po mraku (svitla na skuteru ne bacaju dalje plastike na skuteru :angry9:)
još da su bili dobili ::)
IZd:
Super provod,...samo da je rezultat malo bolji...
ALONSO:
--- Citat: IZd - 02 Svibanj, 2007, 23:40:19 ---Super provod,...samo da je rezultat malo bolji...
--- Kraj citata ---
to i ja kažen, a neiskorištenih prilika, a tek napada neiskorištenih, bože čuvaj bože sačuvaj :angry7:
ivbura:
--- Citat: ---ma koji funcuti, sve dica
ja prolazin s skuterom namjerno kroz centar grada s hajdukovim šalom oko vrata, svi govore "vidi ovome šala od hajduka" ali nitko ništa ne poduzima
--- Kraj citata ---
Za ovo ti budem slijedeći put kad se vidimo izvuka malo livo uvo teke višlje od desnog :director:
Sinoć sam ima nekog pola u gradu koji se doslovno plavija od policije radi nekih navijača qvqzi funcuta i qvazi torcide i cili grad vrvi od oklopljene policije tako da je ono teke turista blejilo ka telad ko zna šta su mislili e pun mi je qurac bija i jednih i drugih i trećih ... :kenjkenj:
Btw. evo jedna ludost (navijačku)koju ja nemogu svatiti a desilo se u Splitu ove zime
Dječji zbor a mislim da je i poznat bar u RH, Zdravo maleni je snima neku pismu u studiu u Splitu kojom prilikom kad su dica izašla s snimanja napadnu ih balavi huligani koji sebe zovu torcidom !?!na jedvite muke su tehničari i pratnja uspili nekako sve to provesti bez sukoba uz pokoju kamenicu .... :visi:
E i sad u tom zboru pjevuši i moja mlađa kći (11) koja je došla kući s tom pričon i uzbuđenjem kao da je osvojila prvi mikrofon ajde Dalmacije ..nisam joj baš i nešto virova al poslije u razgovoru s voditeljicom koja je i potvrdila taj hm,incident.
I poanta ovoga da moju kčer napadaju "navijačii" onoga kluba za kojeg eto i ja navijam (mada nisan strastven :uff:) za nevirovati ....zato Alonso treniraj uvo a te navijačke ludosti ...... :kenjkenj:
Kotrlj !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju