Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Šibeniku 21.04.

<< < (13/24) > >>

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 20 Travanj, 2007, 20:40:46 ---Moby Dick je na šibennskoj rivi... :laughing7:
A kupnja tvog skutera je odlična prilika da upoznaš mista oko Splita... :icon_biggrin:
Ali, za sutra ću ti olakšat... Spletom okolnosti moran ujutro u ST... Javin ti se na mob večeras, pa ćemo se dogovorit... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e tooo, samo javi :headbang:

ivbura:
E kasno san vidija moga san isprintati koju kartu za bolje upoznavanje lokalpatriotskih destinacija.. :toothy9:
Kotrlj !

Doomsday:
Aj ti saboter ne zajebaji... :laughing7:
Sljedeći đir do Karlobaga ima da se opošteniš i dođeš s nama... :icon_biggrin:
 :toothy9:

ALONSO:
oće bit koja slija di doomsday :icon_biggrin:

inače, ja san tek sada doša doma, 20 je sati :happy6: :toothy9:

Doomsday:
A, nek si ti stiga živ i zdrav... :icon_thumright:
Kako je bilo u Pakoštane...? :frajer:
Evo, stavit ću samo par slika, da se zna da smo bili, ali neda mi se više uploadat odoma sa dial-upa... A i bolji opis, neda mi se sad puno pisat... :dontknow:

Prvo u kafiću... Debela hladovina, sunce prži, a mi ćakulamo... ;D

Druga je kad su odlazili svi osim mene... ivbura (bivši saboter :toothy12: ) je ima drugih obaveza, papučara Izd je ženica nazvala i naredila da mora doma na ručak 'or else...' a ALONSO je otiša do Pakoštana, kako san ja svatija, nać se s nekin forumašom, ali neka on sam o tome ispriča... Jedino me ALONSO nije razočara... :laughing7: Ja san popija još jedno pićence, malo napasa oči, pa se pokupija doma, i okinija 3-4 slike panorame Trogira i Splita u daljini te Drvenika isto u daljini... Ali, te slikice u ponediljak popodne... :icon_biggrin:

SHIT!!! Jebeni Imageshack me stalno izbacuje, sve ostale slike će pričekat ponediljak popodne... :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju