Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kava u Šibeniku 21.04.

<< < (12/24) > >>

ivbura:
Evo pročita  :icon_thumright: jedino ako me šta dobroga ne protrese .....ajde da spojim ovu virtualu s javom  :drunken_smilie:
Doms oni tvoj broj mobača je isti ?,je da ču gledati kineza s velikim vjetrobranom.!

--- Citat: ---A što je na 'Kotrlj' već stavljeno autorsko pravo   a ništa dogovorit ćemo se za odštetu  
--- Kraj citata ---

a ne tantijeme oču ; :bacva:

Ma glavno da se kotrljamo na kolima naravno !

kotrlj !

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 20 Travanj, 2007, 12:20:43 ---Jesi sredija roxa...?

--- Kraj citata ---
Ne evo taman radim do 13 pa idem do mehaničara. A sve mi isto sada ne trebam žuriti pošto vi imate dogovor sutra a ja radim, ali ću ga svejedno probati srediti danas.

Doomsday:

--- Citat: ivbura - 20 Travanj, 2007, 12:23:02 ---Evo pročita  :icon_thumright: jedino ako me šta dobroga ne protrese .....ajde da spojim ovu virtualu s javom  :drunken_smilie:
Doms oni tvoj broj mobača je isti ?,je da ču gledati kineza s velikim vjetrobranom.!

--- Citat: ---A što je na 'Kotrlj' već stavljeno autorsko pravo   a ništa dogovorit ćemo se za odštetu 
--- Kraj citata ---

a ne tantijeme oču ; :bacva:

Ma glavno da se kotrljamo na kolima naravno !

kotrlj !

--- Kraj citata ---

Broj je uvik isti... Samo vjetrobran možda bude niži, ako nižeg stignen napravit... :icon_biggrin:

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 20 Travanj, 2007, 11:50:57 ---Ajmo onda ostat na suboti... :icon_thumright:
A u nedilju, Alonso, ako si od volje, moremo na neki kraći đir, prije GP-a... :icon_biggrin:

Službeno je... FORUM SUSRET DALMATINSKI U ŠIBENIKU U SUBOTU 21.04.!

Dolazak se očekuje oko 10 uri ujutro... Sist ćemo opet tradicionalno u Moby Dick-a na rivi... :frajer:

--- Kraj citata ---
di je to, ja znam samo za moby dick na pazdigradu, a na rivi neman pojma di je to ako si mislija za split... :dontknow:

a ako si mislija na kaštel stari ili di je več tvoja lokacija, mislim da će mi to biti malo teže nači, pa mi reci ukratko ako ti nije frka kada skrenem s one glavne ceste šta vodi iz splita  kako da dođem do tog odredišta, jer iskreni ne znam niti di je točno kaštel stari, jerbo iznimno slabo poznajem mista oko splita :sad3:

Doomsday:
Moby Dick je na šibennskoj rivi... :laughing7:
A kupnja tvog skutera je odlična prilika da upoznaš mista oko Splita... :icon_biggrin:
Ali, za sutra ću ti olakšat... Spletom okolnosti moran ujutro u ST... Javin ti se na mob večeras, pa ćemo se dogovorit... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju