Tehnički kutak > Tuning skutera
prob. sf2
hac:
nema to veze s rolicama.....koji cdi imaš......ak je zblokani onda ti je ovo trokanje normalno.....trebaš odblokani cdi za narda
stoper06:
--- Citat: hac - 24 Svibanj, 2009, 14:10:17 ---nema to veze s rolicama.....koji cdi imaš......ak je zblokani onda ti je ovo trokanje normalno.....trebaš odblokani cdi za narda
--- Kraj citata ---
dal se to moze kako sam odblokati?? ili
hac:
ne može,trebaš stari tip cdi ili stage 6......taj zblokani brlja već na 8 trpm i dok ti je on gore nečeš moći ništ sa nardom napravit
stoper06:
--- Citat: hac - 24 Svibanj, 2009, 14:25:10 ---ne može,trebaš stari tip cdi ili stage 6......taj zblokani brlja već na 8 trpm i dok ti je on gore nečeš moći ništ sa nardom napravit
--- Kraj citata ---
znaci jos i CDI nabaviti...ti vraga xD...
evo sada sam bil upalil skut...jeeeedvaa...nakon 20 puta kurblanja xD (j#bo sebe) ostavio 5 min malo da se dobije...i isao vidjeti i iznenadio me malo...neznam sta sam mu napravil heheheh ali nekako je zeru bolji...natjerao ga do 80-82 km/h i nije htio vise......pojma nemam sto sam napravil...xD
sada cu pricekati malo, nekih pola sata - sat pa prbobat upaliti na kljuc... pa vidit jel mocilo opet svjecku...
Drnda:
jel to nardo bas za pezo, ako je onda nije nesto jak, i cak je cdi zblokirani tu negdje i ok ako nema kit,... jer to je neki jai base spuh onda..
ako je minarelli pa preradjen za pezo kao u mene, trebati ce ti rolice oko 5.8 gr, najtvrdji federi kuplunga ako imas mulltivar, barem je meni tako najbolje... mozda uskoro nabavim odblokirane instalacije sve.. nisam ni ja siguran pokusati cu se dogovoriti sa likom, jer ako je novija izvedba trebas komplet nove instalacije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju