Tehnički kutak > Tuning skutera

prob. sf2

<< < (3/4) > >>

stoper06:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Svibanj, 2009, 00:30:52 ---jel to nardo bas za pezo, ako je onda nije nesto jak, i cak je cdi zblokirani tu negdje i ok ako nema kit,... jer to je neki jai base spuh onda..
ako je minarelli pa preradjen za pezo kao u mene, trebati ce ti rolice oko 5.8 gr, najtvrdji federi kuplunga ako imas mulltivar, barem je meni tako najbolje... mozda uskoro nabavim odblokirane instalacije sve.. nisam ni ja siguran pokusati cu se dogovoriti sa likom, jer ako je novija izvedba trebas komplet nove instalacije...

--- Kraj citata ---

nardo je bas za pezo...neznam rolice su mu ja mislim sada 5.7 ...
samo imam sada isto drugi problem...drnda ako znas jel i tebi bilo... baca mi bengu na svjecicu i nakon voznje ugasim ga i nakon nekih 15-20 min zbog toga nece da pali  :sad1:  :sad1: moram vadit svjecku cistiti i onda upali nakon 3-4 kurblanja...

Drnda:
provjeri vakuum pipu, ono iz cega idu crijeva iz karba do rezervara...
provjeri jel zatvara plovak ok u karbu
a rolice su definitivno prelagane jer meni sa mina nardom su te ko u tebe lagane za 0.1 gram...

speed:
imas noci cdi i trebas stari cdi,i mrvicu tvrdji centralni ti treba,a kaj nemozes upoaliti,to ti je do coka

Drnda:

--- Citat: speed - 25 Svibanj, 2009, 16:42:10 ---imas noci cdi i trebas stari cdi,i mrvicu tvrdji centralni ti treba,a kaj nemozes upoaliti,to ti je do coka

--- Kraj citata ---
stari cdi taman drzi okretaje na kojima nardo za pezo ima rezonanciju... centralni seriski je ok za serijalu sa nardom... a nije mu do coka, jer je seriski karb, ali mu prelijeva na svjecku, a rekao je da mu je vakum ok i  plovak zatvara...

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Svibanj, 2009, 17:34:09 ---stari cdi taman drzi okretaje na kojima nardo za pezo ima rezonanciju... centralni seriski je ok za serijalu sa nardom... a nije mu do coka, jer je seriski karb, ali mu prelijeva na svjecku, a rekao je da mu je vakum ok i  plovak zatvara...

--- Kraj citata ---
kolko znam ni nema cok unutra,sad neznam jel ga nabavio,a skut mu ima km,pa je i centralni oslabio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju