Općenito > Generalno o skuterima
303r
eladio:
neki dan sam s frendom koji je isao kupi skuter pogledali 2003. f12
teska krama..
na povratku smo pogledali piaggio energy 2000. , stariji covjek, prvi vlasnik, nikad padano, sve serijala, 23000 km, karburator, KAO NOV...
kupljen za 6400 kuna :icon_biggrin:
roby44:
ma svejedno,samo da je ok i ne raspadne se nakon par km. ili ako neko ima nesto za preporucit....????
ili se netko stvarno kuzi u te stvari pa je voljan u shopping....
oxio:
--- Citat: roby44 - 24 Srpanj, 2006, 12:22:33 ---mozda ja iz oglasnika kupim nesto... razmisljam o malagutiju, mislim da oni ipak nisu zgazeni ko gilere koje su popularne.
znaci, treba pazit na da nije lakiran,u voznji da se ne cuju neke gluposti... jel postoji jos nesto bitno?
i buduci da F12 i 15 imaju digitalne instrumente kako kod njih ide sa skidanjem kilometara?
--- Kraj citata ---
Evo ja imam f15 pa ako te nešto zanima pitaj ;)
E da f12 mi je nekako pre mali, nizak i čudan za vozit, nekako nestabilan :dontknow:
Skidanje kilometara na toj digitali, teško jer ne razumje se svak u digitalu a dok analogni se da fizički rješit šta je puno jednostavnije.
E da digitala ti vrti kilometre u plus okrećalo se kolo u naprijed ili u nazad ista je stvar ;)
Digitalu nemožeš na bušilicu spojit i skidat kilometre jer je senzor a ne sajla ;)
Jedini minus digitale kod f15 i f12 ti je to da nemože pokazat preko 98 km/h, nemam pojma kako možda je to samo meni :dontknow:
roby44:
a uglavnom sve znam, vozio ga, ok je, dobro izgleda....
samo sto bi trebao takvog jednog.. :binkybaby:
oxio:
--- Citat: roby44 - 24 Srpanj, 2006, 15:16:55 ---a uglavnom sve znam, vozio ga, ok je, dobro izgleda....
samo sto bi trebao takvog jednog.. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Jebiga teško ih je nać al se isplati. :icon_biggrin:
Bude ih u Malom oglasniku tu i tamo pa pogledaj ;)
Evo ovde ih ima par:
http://www.slobodnadalmacija.hr/malioglasnik/oglasi.asp?kategorija=229
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju