Općenito > Generalno o skuterima
303r
filiplatinovicz:
e da, to je piaggiov cvajo koji je u startu jači od drugih... moj frend s blago tuniranim derbijem bez frke premasuje 90 km/h...
roby44:
i eto... nakon onih "3 tjedna" motora nema ni nakon više od mjesec dana. i ne samo to, i kad dode proci ce neko vrijeme dok se ocarine + da su nesto sj... sa prijevoznicima pa je i pitanje jel ce to uopce doc u zg i kad ce doc.
pa necu motor na kraju sezone, jel ima nek ideju sta kupit u toj klasi? :sad1:
eladio:
da to je surova realnost nasih uvoznika ...
a evo kako sam popljuvao moto pulsov test :
--- Citat: ---
--- Citat: Rockatansky ---Sori stari ali kad ideš osporavat nečija stručna mjerenja onda se oboružaj najmanje GPS-om, a ne instrumentom zvanim "Opel Astra Classic II 1.7 cdti vozi iza skutera".
--- Kraj citata ---
vozili smo nekoliko vozila usporedo..
i da
serem se na "necija" strucna misljenja, jer sam vozio taj skuter a njihovo je strucno misljenje da ide bez blokada 55.. sto je LAZ :eek:
da su rekli 62, ajde jos, ali 55 je drska LAZ.
pogotovo kad se zna da TGB koristi minarellijeve masine o kojima se doslovno sve zna sta mogu i nemogu.
posto poznam tko je uvoznik syma, posto poznam tko je uvoznik TGBa, posto znam tko se kamo reklamira, mogao bih reci i da znam zasto je SYM najbolje ocjenjen , i zasto je motokatalog tako lose napravljen i tako dalje.
zelis jos? :zubo:
nadalje,
nije da je los SYM, niti me briga za TGBa, ali serem se na taj test jer je cista reklama i nema veze s testom...
to tu javno kazem, kao sto sam rekao i na svom portalu www.mojskuter.com (na forumu), a oni ako imaju volje nek osvjetlaju obraz i nek opovrgnu moju tvrdnju, sto se nece desiti jer su njihovi testovi vec milijon puta bili kritizirani i na motori.hr i na motocikli.com .
toliko ;)
--- Kraj citata ---
roby44:
--- Citat: eladio - 24 Srpanj, 2006, 10:53:14 ---a evo kako sam popljuvao moto pulsov test :
--- Citat: ---
--- Citat: Rockatansky ---Sori stari ali kad ideš osporavat nečija stručna mjerenja onda se oboružaj najmanje GPS-om, a ne instrumentom zvanim "Opel Astra Classic II 1.7 cdti vozi iza skutera".
--- Kraj citata ---
vozili smo nekoliko vozila usporedo..
i da
serem se na "necija" strucna misljenja, jer sam vozio taj skuter a njihovo je strucno misljenje da ide bez blokada 55.. sto je LAZ :eek:
da su rekli 62, ajde jos, ali 55 je drska LAZ.
pogotovo kad se zna da TGB koristi minarellijeve masine o kojima se doslovno sve zna sta mogu i nemogu.
posto poznam tko je uvoznik syma, posto poznam tko je uvoznik TGBa, posto znam tko se kamo reklamira, mogao bih reci i da znam zasto je SYM najbolje ocjenjen , i zasto je motokatalog tako lose napravljen i tako dalje.
zelis jos? :zubo:
nadalje,
nije da je los SYM, niti me briga za TGBa, ali serem se na taj test jer je cista reklama i nema veze s testom...
to tu javno kazem, kao sto sam rekao i na svom portalu www.mojskuter.com (na forumu), a oni ako imaju volje nek osvjetlaju obraz i nek opovrgnu moju tvrdnju, sto se nece desiti jer su njihovi testovi vec milijon puta bili kritizirani i na motori.hr i na motocikli.com .
toliko ;)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :headbang:
roby44:
mozda ja iz oglasnika kupim nesto... razmisljam o malagutiju, mislim da oni ipak nisu zgazeni ko gilere koje su popularne.
znaci, treba pazit na da nije lakiran,u voznji da se ne cuju neke gluposti... jel postoji jos nesto bitno?
i buduci da F12 i 15 imaju digitalne instrumente kako kod njih ide sa skidanjem kilometara?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju