Tehnički kutak > Tuning skutera

gušenje na leru

(1/3) > >>

Crazy Kuree:
Evo što mi se sad počelo događat kad radi na leru i uvrnem gas do kraja uguši se skroz i ugasio bi se ako bi držo, moram malo turirat ili krenit sa pola gasa da se to ne dogodi, inače dok vozi nema nikakvi problema ima dobar odaziv i ne guši se smjesa je uredna al na leru neznam zašto se počeo gušit, to mi je jednom bilo i nedugo nakon toga začepila ler dizna i nije mogo upalit nakon što sma očistio radilo je normalno...

Crazy Kuree:
de ajd može lock, previše sam lijen da otklopim pa pogledam šta je, svakako nitko nemore telepatski napravit xD

_aerox_:
to se i meni na aeroxu desavalo,skini frgic ocisti ga,ja sam skinuo tad i frgic i rezervoar i cjevcice,sve procistio i radio mi je normalno :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: _aerox_ - 22 Svibanj, 2009, 17:51:07 ---to se i meni na aeroxu desavalo,skini frgic ocisti ga,ja sam skinuo tad i frgic i rezervoar i cjevcice,sve procistio i radio mi je normalno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma mrsko me skidat karburator puno je posla a znam da se zaprljo, samo neznam jer sam otvorio topic xD

_aerox_:
hahaha,a dobro onda :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju