Tehnički kutak > Tuning skutera

gušenje na leru

<< < (2/3) > >>

crazy marek:
ako ti je problem otvorit karb onda sve u k.... pa bar to nije puno posla  :angry7:

Matori:
Ja imam slican problem tvome - ali nije bas isti !!!

Pa ako neko moze pomoci ili ako je imao takav problem bio bih zahvalan na pomoci !!!

Dok je motor hladan sve je ok ! Super ide i vuce,i isto je i kad se zagrije , medjutim zagrijan nece raditi na leru,tj,kad stanem i smiri se na leru,pocne trzati kao da bi se ugasio i to i napravi nakon 5-10 sek !!!
Ponovno ga upalim,i onda se pocne gusiti cim pipnem gas,a i ako ga ne diram opet crkne za 2-3 sekunde !!!
Ostavim ga da odmori 30 sek- min i opet upali i ide do ponovnog smirivanja tj. zaustavljanja !!!

SAMO KAD JE VRUC !!!

Provjeravao sam smjesu,svjecica do 3/4 nemoze biti bolja -a na punom gasu malo je tamnija i stvara vrlo vrlo malo naslaga ali nista strasno !!!

P.S. Vozim TGB R50X

al bandi:
soryy na off .... meni je takav problem sa tgb-om ali kad je hladan,kad se zagrije nema nikakvih problem,radi ko curica  :headbang:

Crazy Kuree:
ovaj prvi lik,očisti zračni filter ak je čist onda očisti karb. ler diznu pogotovo jer zbog nje se to zna dešavat, ako ne riješi problem onda pojačaš ler gas na karb. i riješeno

ivanm:
ako se guši na naglo dodavanje gasa onda vuče falš zrak ili ima nedostatnu opskrbu benzinom..
pregledaj sve oko airboxa, možda se spužva izmakla a ak imaš gljivu, možda je pukla i slično..
frgić se sam teško raštela, makar je moguće da u čašici ima emulzije ili smeća koje otežava protok benzina kroz ler ili glavnu diznu..
uglavnom vjerojatno se voziš sa presiromašnom smjesom, saniraj to jer te inače čeka zacvikavanje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju