Općenito > Generalno o skuterima
stender za skuter
RimSo:
--- Citat: dino_sk - 21 Svibanj, 2009, 23:22:55 ---
--- Kraj citata ---
Aha..ono što ga odigne..hvala na slici al jbg nisam znao jer nikad nisam ni obraćao pažnju na to.. :icon_scratch: :icon_scratch:
black-rox:
Imam i stari i novi štender,na starome se je nosač zavidaval na deklo i malo je komplicirano jer kada skidam deklo moram skinut i njega pa opet vraćat,ali i za to postoji riješenje,jedini problem je bio morao se kupovat nosač za svaki scoot posebno,ja sam ih radio sam,a ovaj novi je izvrstan samo njega koristim,s njime se dobiju svi nosači i zavidavaju se na amortizer jednom riječi prava stvar ovo se isplati imati :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: black-rox - 21 Svibanj, 2009, 23:34:14 ---Imam i stari i novi štender,na starome se je nosač zavidaval na deklo i malo je komplicirano jer kada skidam deklo moram skinut i njega pa opet vraćat,ali i za to postoji riješenje,jedini problem je bio morao se kupovat nosač za svaki scoot posebno,ja sam ih radio sam,a ovaj novi je izvrstan samo njega koristim,s njime se dobiju svi nosači i zavidavaju se na amortizer jednom riječi prava stvar ovo se isplati imati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imas sliku to di ti je na amortizeru prikačen ??
black-rox:
--- Citat: dino_sk - 21 Svibanj, 2009, 23:36:15 ---imas sliku to di ti je na amortizeru prikačen ??
--- Kraj citata ---
dino_sk:
e hvala marino :icon_thumright: , a daj mi jos samo reci ili ak nije problem da sutra izmjeris visinu stendera pa da se bacim u izradu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju