Općenito > Generalno o skuterima
stender za skuter
black-rox:
--- Citat: dino_sk - 21 Svibanj, 2009, 23:46:23 ---e hvala marino :icon_thumright: , a daj mi jos samo reci ili ak nije problem da sutra izmjeris visinu stendera pa da se bacim u izradu
--- Kraj citata ---
Sutra izmjerim nije problem :icon_thumright:
Benjamin:
Uzasno glup stender...
Piaggio ima prednost kaj s donje strane ima dvije rupe u rami..i stender se da napraviti tako da dvije cjevi...ili kvadratni profili jos bolje..udu unutra u taj dio rame i motor stoji kak spada i moguce je bez kompklikacija skidati zadnji kotac,deklo spuh....kaj god treba...
Ko je bio na trci nekoj s skuterima zna o cem pricam...500 bolji sistem nego ovaj s SA...
Za uzradu takvog stendera je potrebno mozda 1.5 kvadratnog profila fleksa i aparat za zavarivat ....vrijeme izrade 20min...
black-rox:
--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 06:20:05 ---Uzasno glup stender...
Piaggio ima prednost kaj s donje strane ima dvije rupe u rami..i stender se da napraviti tako da dvije cjevi...ili kvadratni profili jos bolje..udu unutra u taj dio rame i motor stoji kak spada i moguce je bez kompklikacija skidati zadnji kotac,deklo spuh....kaj god treba...
Ko je bio na trci nekoj s skuterima zna o cem pricam...500 bolji sistem nego ovaj s SA...
Za uzradu takvog stendera je potrebno mozda 1.5 kvadratnog profila fleksa i aparat za zavarivat ....vrijeme izrade 20min...
--- Kraj citata ---
Ja s ovim novim s6 skidam sve bez problema bez tog štendera nemoš niš ni raditi normalno.......
Benjamin:
mos s ovim kaj sam ja rekao isto..na trkama 90% njih ima takav stender...i sve rade..gume prve zadnje...prijenos komplet cilindri sve se mjenja bez da nes smeta..
S tvojim stenderom nemres zamjeniti prvu gumu sam..a i motor bi morao odloziti na vilice...a s ovom mojom varijantom prvi kotac stoji u zraku sam a ak trebas zadnji mjenjati prevagnes ga sam napred..nema nikakvih serafa samo nataknes motor...
jednostanvo za izraditi materijal ima skoro svaki doma....alat isto..ak nema on ima susjed....i kaj je najbolje ovo je za free...
Pupo:
--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 21:36:12 ---mos s ovim kaj sam ja rekao isto..na trkama 90% njih ima takav stender...i sve rade..gume prve zadnje...prijenos komplet cilindri sve se mjenja bez da nes smeta..
S tvojim stenderom nemres zamjeniti prvu gumu sam..a i motor bi morao odloziti na vilice...
--- Kraj citata ---
Jbt, pa nije to black-roxov nosač, nije ga on izmislio pa mu tupiš kako nevalja. Takav se prodaje i to je to, sigurno da ima i boljih i jednostavnijih štendera al ovaj je fanci i baca na uber kul štendere za motocikle.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju