Tehnički kutak > Tuning skutera
ZX montiranje problem
Ceki21:
mislim da je do zabune doslo kaj ti nisi rekel da trebas auspuh za piaggio, a ne za apriliu
jer prodavaci, ko prodavaci rijetko koji ima pojima o skuterima :D
djsmola:
--- Citat: Ceki21 - 22 Svibanj, 2009, 10:23:34 ---mislim da je do zabune doslo kaj ti nisi rekel da trebas auspuh za piaggio, a ne za apriliu
jer prodavaci, ko prodavaci rijetko koji ima pojima o skuterima :D
--- Kraj citata ---
Reko sam ima ja,imam apriliu sr 2008 godiste sa piaggio masinom, spuh je pasao al su mi dali nosace za minareli,kuzis.. :) ,taj spu je skinut s police i stavljen u pogresnu kutiju :)
Ma nek sam ja njega namontirao,za ostalo cemo lako :=)
Samo jos da rijesim misterij s ovim rolicama sto sam dobio.. 4,8 grama 19x15 i neznam koje federa da stavim
Benjamin:
to sma ja goren apisao..rekao je aprilia sr...a ima noviju s pia agregatom...a tulipani su dali automatski mina...
A i to s kutijama mi nikad nije jasno..tak i u benconiu...na kutiji sasivm nes 16 pisa a unutra nes drugo..pa ima nosaca pa tam nema nosaca pa nema rolica i tak milijon kutija...pa udubljeni spuhovi ostetili se u transportu i to...ma joj ...
Benjamin:
a dobro..al opet..nesposobni su ciati kaj pise.. fala bogu pa je debelo otisnuto na nalji za kaj je kutija i pribor..
djsmola:
--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 10:26:22 ---to sma ja goren apisao..rekao je aprilia sr...a ima noviju s pia agregatom...a tulipani su dali automatski mina...
A i to s kutijama mi nikad nije jasno..tak i u benconiu...na kutiji sasivm nes 16 pisa a unutra nes drugo..pa ima nosaca pa tam nema nosaca pa nema rolica i tak milijon kutija...pa udubljeni spuhovi ostetili se u transportu i to...ma joj ...
--- Kraj citata ---
Katastrofa... neznam sta reci,ne kupuje se auspuh svaki mj dana pa da eto ko ga je*e,dat cemo bilo sta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju