Tehnički kutak > Tuning skutera
ZX montiranje problem
djsmola:
--- Citat: SlowRider - 21 Svibanj, 2009, 23:16:03 ---To je spuh za minarelli, dakle totalno drukciji spuh si dobio.
--- Kraj citata ---
Na kutiji pise tt a ja sam u kutiji dobi zx-a.. Dali su mi dobar spuh sa krivim nosacima
djsmola:
Dali su mi druge nosace i sad pase fino..ali mi nisu dali rolice ni federe. Koje da stavim rolice i federe...Kuci imam 4.8 grama 19x15(jel to za piaggio?) I mislio sam kupit malossi zute iz sport pakiranja..
Sta vi mislite?? ?? ??
Benjamin:
nekuzim foru..kupis novi spuh...dali su ti krivi za minu..jel su cili aprilia sr i to je mina za njih...a nisu razmisljali da je pia agregat...
Odes i zamjene ti samo nosace i to..i ne dobis nis od rolica i federa..
ko je tu lud sad...
evo spuh ocu novi komplet s svime i bok platio si trebas to dobiti...a ne tu kemijati i neznam kakve gluposti raditi..i jos moras potrositi dodatne novce na federe i rolice...stvanor neznam di je tu logika ostala...
ja bi ima znas kaj napravio da dobim tak s pol a ostavis 1000 i nes kuna u ducanu..
djsmola:
--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 10:07:41 ---nekuzim foru..kupis novi spuh...dali su ti krivi za minu..jel su cili aprilia sr i to je mina za njih...a nisu razmisljali da je pia agregat...
Odes i zamjene ti samo nosace i to..i ne dobis nis od rolica i federa..
ko je tu lud sad...
evo spuh ocu novi komplet s svime i bok platio si trebas to dobiti...
--- Kraj citata ---
Dali su mi rolice rms 4.8 grama ne ove sto dobijes uz zx-a, a federe mi nisu dali.Kad sam otisao i rekao u cemu je problem onda su oni trazili drugu kutiju negdje u podrumu i nasli,na njoj je fino pisalo za piaggio zx,a ne ko sto je pisalo leo tt za minareli..ali u toj pravoj kutiji su bili samo nosaci i naljepnica :) bez icega drugog..onda sam im ja rekao a di su rolice i federi....nemaju pojma...:) pa su mi skinuli s police i dali druge koje nisam morao platit
Katastrofaaaa...
djsmola:
--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 10:07:41 ---
evo spuh ocu novi komplet s svime i bok platio si trebas to dobiti...a ne tu kemijati i neznam kakve gluposti raditi..i jos moras potrositi dodatne novce na federe i rolice...stvanor neznam di je tu logika ostala...
ja bi ima znas kaj napravio da dobim tak s pol a ostavis 1000 i nes kuna u ducanu..
--- Kraj citata ---
Ma neda mi se s njima tamo svadjat...kad su glupi ko ku*ac,spuh sam plati 1020 kn,mozda zato sto mu sve to fali,hehehe,kao neki popust
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju