Tehnički kutak > Tuning skutera
sf-stao i nece da upali
Drnda:
nije vise gljiva sve je seriski sada oko usisa, poslije cu skinuti, pogledati cu sve, nego mi cudno zasto tek nakon 5 km sto je normalno radio nesto zasteka. mozda se pocepile dizne, probati cu sve skinuti pa vidjeti u cemu je problem.. sreca pa mi dolazi 19 mm karb
area mf:
špricni benge u karb pa ga kresni tako ćeš najbolje vidjet je u bengi problem
Rossi:
pa reko je da mu dolazi benga u karb nema sta spricat...nego ovako ti uradi...skini filter zraka i probaj kad ga zacepis rukom upalit ...ako nece probaj sklonit ruku skroz sa dovoda za zrak pa upalit....eh ako to ne uspije ...uzmi odvrni svjecicu i malo benge nekako nali u cilindar gore kroz onu rupu....trebo bi upalit iz prve....
sax:
prljava dizna,ako si bio na rezervi mozda ti je povuko talog sa dna
Drnda:
skunuo, vidio, nije probem u karbu, karb je ok, nece bengu u cyl da baci i gotovo... stvarno neznam, kompresije ima, lamelice necu ni skidati jer su seriske,a da su pukle napravilo bi sranje i nebi imao kompresije, a kompresija je jaka, iskru ima dobru..neznam vise jer se nije on sam ugasio nego ja, ali nece iza da upali da je bog, trebam samo uzrok zasto je nakon gasenja odjednom prestao bacati bengu u cilindar..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju