Tehnički kutak > Tuning skutera
sf-stao i nece da upali
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Svibanj, 2009, 16:42:20 ---rijeseno, nalio sam i upalio, ali nije rijesilo, skinuo prirubnicu, lamelice ok, stavio novu brtvu, vratio , nece, potpuno zatvorio karb, zakurblao i on da znak, malo manje pritvoro i on upali, i sjetih se da je tako zadnji put bilo... na isti nacin rijesio, tj. potpuno zatvorio karb i zakurblao, ocito negdje zapeo komad smeca sa dna rezervara i nije htio povuci jer je prirubnica bila suha...
--- Kraj citata ---
a jesi zmotan. Mi već pomislili da si ti neki "teški" tuner kad na kraju ispada da si noob :beah: :zivili:
speed:
--- Citat: Biker(ss) - 21 Svibanj, 2009, 20:02:36 ---skidaj rezervar i cisti crjeva
--- Kraj citata ---
1 m crijeva 5 kn i sad ga ga cistim :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Drnda:
--- Citat: dhorvat - 21 Svibanj, 2009, 20:08:09 ---a jesi zmotan. Mi već pomislili da si ti neki "teški" tuner kad na kraju ispada da si noob :beah: :zivili:
--- Kraj citata ---
bilo je i do brtve, malo je izgubila svoju funkciju, ali je negdje toliko zacepilo da se nije uspilo oprati u bengi ni kada sam ga propuhao da izadje... nemam pojma... maloprije me opet zezao,i stvarno mi nije bio jasno do cega je... ali sada radi sve ok, valjda je progutao svo smece...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju