Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Devil 50 uberspuh i pripadajuci djelovi

<< < (2/5) > >>

luna500rr:
Stigla dizna i rolice ;D
I evo sta se desi kad dajes nekome da radi neki posao mjesto tebe, a doticni se predhodno sluzio karlovackom...
Stavio ja rolice u variomat, i vratio vario na motor skupa sa ventilatorom i sajbama i kazem Đeli da on stavi saraf, ja se porezao dok smo vadili deklo, pa nisam mogao stegnuti nista. Djela stavio saraf i deklo i ide prvo paljenje. Kako vakum ventil neradi, od maloprije rastavljeni karb se ucas napunio bengom i silverston sastavi iz prve :headbang: Nikada dosad nije upalio iz prve, ni na kurbulu ni obicno, tako da su prvi dojmovi bili fantasticni :glasses2: Đelo nabije pun gas, motor se zavrti i negdje na punom gasu nesto glasno zariže po deklu :hehe: Praćen teškom beštimom dekl se skida do zadnjeg sarafa ponovo i vadi na sunce... Kad tamo Djela zaboravijo stegnuti saraf variomata, on ga samo rukom stavio :uff: Poslje smo toliko saraf stegli da ga sad crni đava nebi odvida :evil6:

Diznu jos nismo stavili jer je u motoru M4, a mi imamo M5, a zaboravio sam ponjeti nareznicu sa sobom tako da cemo silverston dokraja napraviti tek u subotu :hello:
Poslje toga cemo u prirubnicu, onu cjev izmedju karba i bloka, staviti ventilator da radi kao turbo :headbang: , a kad sastavimo turbo, na kraj prirubnice cemo spojiti cjev s plinom i elektro prekidacem da sluzi kao nitro :drunken_smilie:

Sve smo vec sastavili, samo nas je strah da nebi smjesa explodirala, jer se vide male iskre unutar motora dok radi :dontknow:

zac183:
Čitam i nevjerujem kak ste ludi!!! :toothy9: :toothy9: :toothy12: :laughing6:
Svaka čast... :icon_thumright:

_snake_:
al aj bez plina da nemi bio eksplozivan ;D
umjesto ventilatora stavi mali kompresor na 12v i regulator

marko1990:
j#bo vas pa vama fakat radi mašta....daj nemojte se zezat plinom još ćete u rekordnom vremenu rastavit mašinu  :laughing7:
Samo naprijed!!!!  :headbang:

Crazy Kuree:
koji projekt ja očekujem da će ić još sporije, te zajeabncije s ventilatorom da bude kao turbo? xD samo ćete smjesu sjebat s tim ništa nebi postigli, a ovo za plin nikad se nezna šta bi moglo bit, ako ne i jedan kabum, svakako plin nije za zajebanciju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju