Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Devil 50 uberspuh i pripadajuci djelovi

(1/5) > >>

luna500rr:
Ima pajdo Silverstona Devil 50 i oce da mu ide brze. Ja reko, ajde dobro ubrzat cemo ga nekako. Uzeli smo busilicu, izbili nitne, pa smo uzeli brusilicu i ispilali auspuh odmah poslje nitni sa strane od grane prema gore. Tada smo vidili da unutra ima jos jedna cjev u kojoj je katalizator, nije nam se dalo dalje muciti s auspuhom, pa smo jednostavno busilicom probili katalizator :laughing7: Zvuk se malo prominijo te sada kadkad pukne kad se pusti gas. Nami se to pucanje svidilo, pa sad ocemo da jace puca, nego neznamo sta bi radili od spuha, svaka ideja dobrodosla :toothy12:

Jos mislimo stavit gljivu, ali nemamo pojma kako se zove karb ni koju diznu treba ubaciti, 70 80 90 ?
Te ako netko moze reci otprilike rolice i njihove dimenzije za takav setup bijo bi zahvalan :notworthy:
Svaka ideja dobrodosla, okacit cu sliku skuta :hello:

Luka 0101:
 :notworthy:
vi niste normalni
 :notworthy:

dino_sk:
rolice su ti 16x13 , stavi 4.8g :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: dino_sk - 21 Svibanj, 2009, 21:05:28 ---rolice su ti 16x13 , stavi 4.8g :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Saznao sam dimenzije, jeli 4,8g lagano ili je to vec provjereno :hello:
Dizna ide 88 ili 90 M4 a na nju zicana gljiva

luna500rr:
Ima jedan problem, gljivica je u putu, rolice cemo sutra naruciti, te bi takodjer odmah narucili i diznu, mislim da je unutra M4, a u piaggo centru nema nego M5 i M6 dizni za naruciti, pa me zanima dali se moze urezati navoj M5 umjesto M4, mislim da imam ureznicu 5mm, ili ako se nemoze urezati drugi navoj mozemo li probusiti diznu 1mm borerom li je to puno :hello:

Takodjer ako netko ima 88 ili 90 M4 diznu kuci nek se javi, platit cu mu 50kn da ostane i za sokić :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju