Tehnički kutak > Tuning skutera
Skinit masku na luni 2 za ugradnju pozicija
zvone17:
Misija uspjesno obavljena. Hvala Marku.
Nadam se da mi nece policija kazne pisat radi ovoga.
animatrix:
ovisi na koga naletis, ja sam stavio bijele ledice koje vuku na plavo, tipa 6000K boja, i lik me zaustavi rutinski i pita kakve su to plave pozicije... a ono, mrvicu vuku...
zvone17:
ako dobijem kaznu skidam ih. Koliko bi para bila kazna ako bi je dobio? Misl necu je placat al mislim da ne bi trebala bit vise od 500 kn.
luna500rr:
--- Citat: zvone17 - 21 Svibanj, 2009, 15:48:48 ---Misija uspjesno obavljena. Hvala Marku.
Nadam se da mi nece policija kazne pisat radi ovoga.
--- Kraj citata ---
Nema na cemu :laughing7:
Kod nas su policajci nepismeni glede skutera. Ako je to vec moped, on moze i bez pozicijskih svjetala, tako da i nije toliko bitno. Nemam pojma na temelju cega ce i napisat kaznu :dontknow:
animatrix:
--- Citat: zvone17 - 21 Svibanj, 2009, 16:17:09 ---ako dobijem kaznu skidam ih. Koliko bi para bila kazna ako bi je dobio? Misl necu je placat al mislim da ne bi trebala bit vise od 500 kn.
--- Kraj citata ---
neznam kolika bi kazna mogla biti, ne puno rekao bih al opet previse za takvu sitnicu... napravi neku shemu tipa ledica sa 2 boje, nek bijele budu pozicije, a crvena nek bude direktno spojena na akumulator pa ih mos upalit dok je motor ugasen... ono pozerski... obojaj far u crno kao ja, bubni ledicu koja ce "gledati" u srediste fara di je zarulja, u mraku to dobro izgleda..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju