Tehnički kutak > Tuning skutera

Skinit masku na luni 2 za ugradnju pozicija

<< < (4/7) > >>

luna500rr:

--- Citat: zvone17 - 21 Svibanj, 2009, 12:21:29 ---Aj skoknit cu ja danas o mosta ili jos doli do skole pa da mi to cas napravis. Kad bi mogli?

--- Kraj citata ---

Moze oko dva :)

zvone17:
ili da sam napravim. Znaci skine se gumica crna i ono se izvuce vanka. Jel tako?

luna500rr:

--- Citat: zvone17 - 21 Svibanj, 2009, 12:32:59 ---ili da sam napravim. Znaci skine se gumica crna i ono se izvuce vanka. Jel tako?

--- Kraj citata ---

samo ustranu okrenes i izvuces vani :hello:

martin1111:
Treba samo skinut onu plastiku ispod volana znači onih 10 šarafa netreba skidat prednje plastike sigurno.
Kad skineš onu plastiku ispod volana izvadiš onu gumu na žarulji okreneš onaj đek mislim za 90 stupnjeva i izvučeš žarulju skupa sa đekom van promjeniš žarulju i sve vratiš kako je bilo 15 min. posla

luna500rr:

--- Citat: martin1111 - 21 Svibanj, 2009, 12:44:36 ---Treba samo skinut onu plastiku ispod volana znači onih 10 šarafa netreba skidat prednje plastike sigurno.
Kad skineš onu plastiku ispod volana izvadiš onu gumu na žarulji okreneš onaj đek mislim za 90 stupnjeva i izvučeš žarulju skupa sa đekom van promjeniš žarulju i sve vratiš kako je bilo 15 min. posla

--- Kraj citata ---

45° netreba se skidat cjela maska samo za poziciju, dosta je onaj trokut i dobri prsti :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju