Tehnički kutak > Tuning skutera

Nece upaliti,ima struju,gorivo i ulje.

<< < (6/7) > >>

paux:

--- Citat: Benjamin - 13 Lipanj, 2009, 14:26:09 ---Ak imas npr slican karb ovome...donji dio moze bit plasticni ili ovak metalni...uglanvom ovo oznaceno ti je klipic i kad dodajes gas onda se on morap odic gore...da ude vise zraka u fergazer...

--- Kraj citata ---
na tom klipiću ja imam sa dvije strane okomite zazore.kraći mi ide na ovu stranu gdje je igla za smjesu,a ovaj duži na suprotnu. kad se stavi ovaj veći na stranu gdje je igla za smj gas je jaći tj ide u max okretaje. tako se barem meni desilo i mislilm da je to i njemu problem

paux:

--- Citat: Benjamin - 13 Lipanj, 2009, 13:56:42 ---Covijek je to vec napravio..napisao je par postova prije...

Problem je neki drugi...kao sto rekoh post prije ispada da nema klipic..makar mi to bas nema logike ali ima svasta u svijetu...

--- Kraj citata ---
danas sam baš gledao karb na cpi-u, nema klipić, samo feder i iglu..

Benjamin:
Klipic nemres krivo okrenuti..jle ima zarez unutra...i pase smao na jednu stranu...

Ak nema onda je to onaj vakuumski fergazer valda...ona ima na vrhu membranu i podize iglu ...

onda bi s gornje strane trebao biti veliki poklopac koji kad se skine ima gumenu membranu...kolko znam...

Djax:
JE popravio sam sad radi vozim se bilo je do sajle za gas i karburatora sad radi !

doritos:
...joj koji si ti car... :laughing7:...ovi se ubili tebi objasniti :laughing11:...

bravo sve 5 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju