Poštovanje Ljudi,...
Vidim vrlo zanimljiva tema, i čovjek je na kraju rješio problem.
Evo što mene mući već tri dana,.. Skuter DERBI GP 1 Race , Piaggio mašina.
Set up :
Stage 6 70ccm Race MK II
Karb Moto-force Racing 24"
i da ne nabrajam dalje,...
Prije par dana sam se vozio na njemu, i u vožnji mi zablokira na sek,..2,... i ugasi se,..
i odblokira,... stanem,... i od tada nikako ga više upaliti.
Blokirao mi je zato što imam slabu oprugu,... i raširi mi remenice i remen mi sjedne skroz dolje i zapne na polutki do kvacila jer ona dolje ima zubic,.. koji sjeda u polutku do getribe koja ima utor za taj zub,.. i tu mi zacvika remen.
Ali od tada nikako da UPALIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Jućer stavio novu iridium svjećicu, novo gorivo s 1% motul 710 full sintetika.
Rastavio cijeli karb i propuho sve na kompresor,... skineš svjećicu ,..staviš ju u lulicu i
verglaš,.. baca iskru,... svjećica suha,... goriva u karbu ima,... staviš prst na
rupu od svječice verglaš ima kompresiju,.... skinuo auspuh i kroz rupu pogledao klip,..
karika je gore,... probao sam s šerafom za zrak,..s šerafićem za smjesu,... stvarno neznam što i kako dalje,...
Danas ću probati pregledat crijevo od vakuma,..da ono nije zaštopano??? pa ne otvara dovod goriva možda???
jer kada skinem crijevo od glavnog dovoda goriva na karb,.... tu malo curi gorivo i onda stane. je to normalno ili???
Čak sam jućer probao sa malom špricom u cilindar ubrizgat gorivo,.. i svjećicu namoćio,.. i ništa,....
baš ništa,....
Lud sam više,..... skinuo filter,.. ispuhao ga,... staviš ruku na usis gdje ide filter,..
zaverglam,.. ruka bude sva mokra,.....
Vjerujte da me glava već,..j,........ boli,.....
Hvala unaprijed svim ljudima koji su spremni mi pomoći,... THX,...