Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007

<< < (9/38) > >>

ZG Hrc:

--- Citat: divljakusa - 23 Travanj, 2007, 21:56:52 ---...evo divlje doma.....u solidno dobrom stanju....malo se rasirila zdjelica....a kak to veli moj najljuci protivnik.....bar ce ti bit lakse rodit..... :toothy9:....malo mirovanja nekih tjedan dana....i ponovno krece akcija.....svima hvala koji su me podrzavali i brinuli se.....al divlje se nije lako rijesit :toothy10:

--- Kraj citata ---

Aj dobro da si bolje...i da nije nekaj strašno...nebi mi bilo zanimljivo vozit se...ovak barem neko može protutnjit pored mene  :icon_thumright: ...

Vidimo se u marofu drugi put...

milja180sp:
E sad znamo da si ziva svi smo se zabrinuli za tebe ,bitno da si nam dobro , a sad ko je kriv kaj si pala nebi se htijo mijesti ipak je to spor :icon_thumright:

divljakusa:

--- Citat: milja180sp - 23 Travanj, 2007, 22:31:29 ---E sad znamo da si ziva svi smo se zabrinuli za tebe ,bitno da si nam dobro , a sad ko je kriv kaj si pala nebi se htijo mijesti ipak je to spor :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala....bas ste bili slatki..... :toothy9:

milja180sp:

--- Citat: divljakusa - 23 Travanj, 2007, 22:37:43 ---
--- Citat: milja180sp - 23 Travanj, 2007, 22:31:29 ---E sad znamo da si ziva svi smo se zabrinuli za tebe ,bitno da si nam dobro , a sad ko je kriv kaj si pala nebi se htijo mijesti ipak je to spor :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
  uvijek :toothy9: :toothy9:

divljakusa:

--- Citat: milja180sp - 23 Travanj, 2007, 22:40:57 ---
--- Citat: divljakusa - 23 Travanj, 2007, 22:37:43 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
  uvijek :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
.....milja...jel imas mozda poredak..... :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju