Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Novi marof 22.4.07.. i 20.5 .2007

<< < (8/38) > >>

Sugar:
nije sokre nis kriv,on je bio na svojoj putanji,nije ju ni mogo vidjet,ona je trebala vise pazit,al jebi ga,sta je tu je, takav sport

zvao kolak danas njenog brata,nije nista strasno,istegnula je prepone

milja180sp:
a jebiga takv je to sport , kad se ljudi guraju ko ce biti prvi a staje tuje  :)

divljakusa:
...evo divlje doma.....u solidno dobrom stanju....malo se rasirila zdjelica....a kak to veli moj najljuci protivnik.....bar ce ti bit lakse rodit..... :toothy9:....malo mirovanja nekih tjedan dana....i ponovno krece akcija.....svima hvala koji su me podrzavali i brinuli se.....al divlje se nije lako rijesit :toothy10:

...VULIN...:
ajde drago mi je da si se oporavila, čuo sam na ss da je bilo i neko unutranje krvarenje, pa san mislia da nije nešto ozbiljnije, srića nije  :icon_thumright:

može neko staviti komplet poredak

ZG Hrc:

--- Citat: frnta - 23 Travanj, 2007, 14:22:16 ---
toni kaze:jebala me prednja vilica nisam imo ulja,sajla od brzinomjera mi je zapinjala za kotac i tak sve me pomalo jebal*,nisam uopce bio na treningu nit nisam bio u subotu to i sam znas slago sam motor bio je sav u dijelovima i gusio se itd al sam ga nakraju slozio, a u drugoj sam se utrci malo sprakso i to  i sam znas nisi mi bio tolko na repu

--- Kraj citata ---

Gle ovak...i moj je motor bio u djelovima prije utrke...i mene je je***o sve i svašta...al zato imam dobrog mehaničara buraza koji mi je složio motor kolko je mogo...
A kaj se tiče te tvoje prakse u drugoj trci i da ti nisam bio na repu tu se varaš...kad sam pao pukla mi je prednja kočnica i curila mi je voda za hlađenje...tak da sam u drugoj utrci vozio samo da ju završim...prva tri kruga sam vozio skoro bezveze a poslje kad sam opet malo stisnuo opet sam ti se približio ak nisi skužio (opet)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju