Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - problem u karbu možda ?
andy:
Evo sad se vratio.. Kolega mi savjetovao da ga propušem i napravio i to.. I odem se vozit 5km negdje i ide predobro ko i prije.. I pri kraju opet isto sranje, no stanem opet i opet ga propušem i opet ide oke o tak stalno ukrug.. Ima li tu kakve logike :drunken_smilie:
Drnda:
ima logike i meni bilo, skini rezervoar, procisti ga i onaj filter na vakuum pipi ocisti i neces imati problema...
_aerox_:
isto sranje se i meni desava,sve sam probo,cistio frgic,diznu,stelao,i opet isto ko andyu,skinuo sam i rezrvoar i ocistio ga i opet isto,ovo kaj drnda veli jos nisam probal,bum probo i to pa bum vidio jel isto ko i prije
Drnda:
meni je bilo isto to, i svako 10 km sam morao cistiti nedlejet i dizne jer su se pocepile... skinuo rezervar, ocistio i nasao u njemu oko 150-200 grama smeca svakojakog i dlaka..LOL ocistio oni mali filter na vakuum pipi i sve 5 od tada
andy:
Evo stavio tvrđi centralni i crvene federe na kvačilo, malo vrti više al oke.. Glavno da ide sad kak se spada, malo je krajnje otišlo al dobroo je i dalje.. Međuubrzanje je bolje puuno.. Dobio je okretaja i dere se sad, probat ću još mrvicu teže rolice, al tolko o tom.. U krbu sam samo diro : očistio filter i šarafić za zrak je na 1 kru otvoren.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju