Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - problem u karbu možda ?
andy:
--- Citat: cvele60 - 20 Svibanj, 2009, 17:45:56 ---Evo pa uporedi...
http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html
--- Kraj citata ---
Pa uspoređujem po tome i svakak paše al skut nejde :drunken_smilie:
cvele60:
--- Citat: andy - 20 Svibanj, 2009, 17:50:42 ---Pa uspoređujem po tome i svakak paše al skut nejde :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
A jbg tesko je skut nastelovati,narocito karb ovako preko foruma...
andy:
--- Citat: cvele60 - 20 Svibanj, 2009, 17:55:37 ---A jbg tesko je skut nastelovati,narocito karb ovako preko foruma...
--- Kraj citata ---
Pa je, al evo svjećica se vidi kakve je boje, tablica je tu.. Aj možeš usporedit ti onda i dat savjet neki.. Znam da nemoš reć to i to je i tak napravi i ić će.. Reci bar neš da znam odkud da krenem.. ;)
Drnda:
evo ja se mucim isto ima 3 dana.. nije to do karba 99%, meni ima rupe na deklu, ali se prijenos previse grije i skuter neide sa mjesta, a srednje tvrdi federi su, skut treba na semaforu doslovno odgurivati... :angry7:
andy:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Svibanj, 2009, 18:13:01 ---evo ja se mucim isto ima 3 dana.. nije to do karba 99%, meni ima rupe na deklu, ali se prijenos previse grije i skuter neide sa mjesta, a srednje tvrdi federi su, skut treba na semaforu doslovno odgurivati... :angry7:
--- Kraj citata ---
Nemože bit do karba ak je isti setup u karbu prije par dana kad je išo super a sad nejde nikak a sve isto.. :drunken_smilie: Al u prijenos stavim lakše rolice i isto ga j#be :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju