Tehnički kutak > Tuning skutera
Par tehnickih pitanja
enigma:
--- Citat: roby44 - 10 Travanj, 2007, 10:18:32 ---baotiani su rastelani, svi dolaze takvi a serviseri ih ne ustelavaju. sredi si karb ili nek ti neko drugi sredi. a kvaliteta karbova...ovisi.
neki dolaze s dosta kvalitetnim karbom, ovisi kakve dijelove nasi naruce. i ventile si namjesti jer ti je to jako bitno na 4t al to skoro svi zanemaruju ili ne znaju.
--- Kraj citata ---
stvar je u tome što još nemam ni 900 km..u 9 mjeseci...a na 1000 bi trebo tek na drugi servis...
ja bi najrađe sam to sredio, kad nikad nisam prčkao oko motora, a iskreno i nemam baš vremena tako da se ne usuđujem...
hvala robi na javljanju, čovjek uvijek može računat na tebe... :icon_thumright: ..pa ću im reć na servisu (još dok traje garancija) a kasnije će moj mehaničar za auto rješavat te stvari... :toothy12:
roby44:
imas na netu detaljne upute kako namjestit ventile, trebat ce ti oni listici za namjestanje, to mehanicari imaju. mislim da usis i ispuh moraju bit 0.10
jednostavno je, ak ne znas samo reci ak imas pouzdanog mehaicara, znat ce on sta treba.
speed:
Mom prijatelju baotian je samo stao u voznji,naime on je do tad isao samo 30 km/h,napravio mu tehnicki na 1000km i samo 5 h poslije tehnickog stao,otpeljao ga majstoru i on mu rece da je otisla vakuum pumpa,stavi novu a on opet nece da upali,mehanicar promijenio sve dijelove sta se tice masine i on opet nece,sad je prijatelj nadoplatio i uzeo neki novi skuter,a baotian je imao tvornicku gresku,a prijatelja dobro opalio po džepu
blaster:
E, mene isto nekaj zanima.
Jel se smije staviti samo kit (base) na serijski skuter?
Jel ja si mislim kupiti sada TP Trophy, a drugu godinu bi si još stavil Zx.
Punisher:
Mislim da se čak i može ali ne bi previše dobio jer je auspuh glavna stvar koja bi dala snazi kita da izađe na vidjelo.
Najbolje ti je odmah puknuti sve da si miran.
Ako ti fali love kupi polovni spuh (ako si mislio kupovati novi). :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju