Tehnički kutak > Tuning skutera
Par tehnickih pitanja
metalac:
ALU RuleZ!.. guseni su tak.. za bakice :laughing1:
al okej.. dobi se na snazi i to se jako primjeti... za razliku od serijale.. UFF... nebo i zemlja!
pa ja sam s MHR Replicom prešel 20 000km.. ali mislim da mu je vec kos 10 000 kraj zabave
--- Citat: Mr J - 11 Travanj, 2007, 22:18:42 ---a sve mi se poklopilo sa polaganjem A kategorije...
btw ni SP nece dugo kod mene jer je vec sljedece sezone u planu Kawa ER6n... a mozda ga ostavim kao drugi motor...
--- Kraj citata ---
Kawa ER6n- UBRZO MOJ!!!
enigma:
ajte dečki, recite mi zašto dosta često čujem zveckanje u predjelu auspuha...
jedna vida mi je otpala pa sam stavio zamjensku koja je za koji milimetar uža od originalne, i sad neznam dali da povežem to zveckanje s tim blagim klimanjem auspuha ili neki prstenovi, šta??? :dontknow:
Mr J:
--- Citat: enigma - 13 Travanj, 2007, 13:04:07 ---ajte dečki, recite mi zašto dosta često čujem zveckanje u predjelu auspuha...
jedna vida mi je otpala pa sam stavio zamjensku koja je za koji milimetar uža od originalne, i sad neznam dali da povežem to zveckanje s tim blagim klimanjem auspuha ili neki prstenovi, šta??? :dontknow:
--- Kraj citata ---
sa klimanjem i vibracijama...
a mozda se i raspada katalizator, nebih se cudio :D
enigma:
nemam pojma, mislim dobro ide i sve, ne vjerujem da je katalizator jer skuter nema još ni soma km...
al kao što kažeš, danas me ništa ne može iznenaditi...
ma iskreno se nadam da je samo zbog te vide...da me ne ostavi na po puta do posla... :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju