Općenito > Propisi
kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?
SlowRider:
--- Citat: Area51 - 18 Lipanj, 2009, 16:29:26 ---I jesu šta iskopali? Vjerujem da bi blokadu mogao spakirat zajedno sa orginalnom instalacijom da se neprimjeti i volio bi vidjeti kako će se ponašat kada počnu raskapat :)
--- Kraj citata ---
Nisu nista pronasli, iako su x puta pritisnuli trubu i duga svijetla jer je to navedeno kao primjer u onom pravilniku :toothy9:
mario_f15:
--- Citat: SlowRider - 18 Lipanj, 2009, 19:42:46 ---Nisu nista pronasli, iako su x puta pritisnuli trubu i duga svijetla jer je to navedeno kao primjer u onom pravilniku :toothy9:
--- Kraj citata ---
hah
lol
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
a sta reci na to kad imas retrovizore i tablicu na svom mjestu al te odvedu na vanredni tehnicki zbog bijelo stop svjetla????... oke znam da treba bit crveno,al ako cemo cjepidlacit onda svako neispravno vozilo treba iskljucit iz prometa
SlowRider:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Lipanj, 2009, 20:48:09 ---a sta reci na to kad imas retrovizore i tablicu na svom mjestu al te odvedu na vanredni tehnicki zbog bijelo stop svjetla????... oke znam da treba bit crveno,al ako cemo cjepidlacit onda svako neispravno vozilo treba iskljucit iz prometa
--- Kraj citata ---
A jesi li ti imao crvenu zarulju?
..::IVKULJA::..:
ma nisam odakle mi :)) ja znam da sam u prekrsaju...ali j****u misa pa pogledaj kolko auta ima bijelo stop svijetlo pa nikom nista.... a sto je najjace motor kakav je sad takav je bio i na tehnickom prosle godine,i bez ikakve veze sam proso;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju