Općenito > Propisi

kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?

<< < (18/24) > >>

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 18 Lipanj, 2009, 01:11:37 ---nije me interesiralo pred njima :icon_biggrin:

zanima me provjerena informacija, jer mozda su digli cijene  :dontknow:

znaci to je kazna za tehnicki neispravno vozilo? Cini mi se malo 500kn :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

strpi se do petka pa ces tocno znat po kojim clancima (2 razlicita) je bilo

il potrazi sam NN itd....  :toothy11:

i sta bi ti  :toothy12: :toothy12:

pa ovo su provjerene info. iz 2007. tj. 2008.  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

a koliko cujem u brodu je opet veselo, tako da ces uskoro saznat i za 2009.  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 18 Lipanj, 2009, 01:03:29 ---Kolika je kazna ako nemas blokadu na skuteru?

--- Kraj citata ---

Nema kazne. Sigurno.
Barem dok ne dokazu da mozes ici brze od 55km/h
 ;D

Pupo:
Da li je istina da je svejedno kakvu blokadu imao na skuteru, mehaničku ili električnu :) i da je skuter tehnički ispravan skroz dok on neide preko 55? Sad je drugi par opanaka što svi zloupotrebljavaju ovu električnu pa je koriste samo kada treba  :toothy9:

SlowRider:

--- Citat: Area51 - 18 Lipanj, 2009, 09:24:55 ---Da li je istina da je svejedno kakvu blokadu imao na skuteru, mehaničku ili električnu :) i da je skuter tehnički ispravan skroz dok on neide preko 55? Sad je drugi par opanaka što svi zloupotrebljavaju ovu električnu pa je koriste samo kada treba  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Smijes imati elektronsku, recimo nove Lune su elektronski zablokirane. Jedina kazna koju mozes "popusiti" je da ides preko ogranicenja ili da te snimi sa radarom.
E sad neznam kako bi bilo da se vozi iza tebe i vidi da ides recimo 70, odvede te na mjerenje brzine i tamo pokaze manje od 55km/h. Mozda bi i proslo ako ti faca ne postane kao crveno svijetlo na semaforu  :icon_biggrin:

Evo kako sam prosao prvi put na izvanrednom, morao sam ici jer skuter nije bio u voznom stanju i oduzeta je plocica:

nitko se nije zalio na brzinu koju sam zaboravio podesiti na visu vrijednost, svaki dan podesavam drugima, a nemam vremena za sebe  :laughing7:

Ovo je taj drugi put, taj pregled nisam ja platio nego MUP:

ovdje je prijenos bio vise zagrijan pa je ostvario nesto vecu brzinu, ali pred policajcem me tehnicar gnjavio zbog toga sto skuter ne ide 50km/h pa su krenuli kopati po skuteru...

Pupo:
I jesu šta iskopali? Vjerujem da bi blokadu mogao spakirat zajedno sa orginalnom instalacijom da se neprimjeti i volio bi vidjeti kako će se ponašat kada počnu raskapat :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju